utorok 20. marca 2018

Dub sonoma biela

Korpus aj dvierka sú z kvalitného LT farebné prevedenie - dub sonoma s bielou. Komoda so zásuvkami v kombinácii dub sonoma a bielej farby. Jednoduché sfarbenie biela v kombinácii s prírodnou hnedou v prevedení dub sonoma vytvára dokonalú atmosféru.


Stačí trochu kreativity a dokážete si zo . V modernom farebnom prevedení dub sonoma a biela sa hodí k stenám v tmavých aj svetlých farbách, ľahko sa k nemu ladia dekorácie.

Aj predsieň je možné zariadiť v modernom štýle. Zaobstarajte si jednoduchú predsieňovú stenu z programu Fox, ktorej . Korpus skrine je v obľúbenom farebnom prevedení dub sonoma , dvierka a zásuvky sú v bielej farbe. K dispozícií máte ďalších farebných prevedení na výber. Moderný praktický botník VILMA so 4-mi dvierkami na Vašu obuv, je vyrobený z kvalitnej LTD dosky.


Korpus botníka je v obľúbenom farebnom prevedení dub. V skrinke sa nachádza polica. Spolu obsahuje komoda police.

Snívajte sny v novej trendovej spálni. Spálňový komplet GABRIELA v trendovom farebnom prevedení dub sonoma a biela. Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh.


Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment. Predávame komody do spálne, skrinky do spálne, komody so zásuvkami, komody s dvierkami, . Modernú kuchyňu PROMO 2od výrobcu Tempo Kondela možno zakúpiť ako zostavu, ktorú je vhodné umiestniť do menších bytových priestorov. Rozmery (ŠxHxV): 144×29×1cm. Doprava detskej izby EMIO je zadarmo. Rozměry vitríny (VxŠxH), 96x54xcm.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . Obývacia stena , materiál: DTD laminovaná, ABS hrany. Farebné prevedenie: korpus: dub sonoma ,dvierka: biela , rozmery (ŠxVxH):210x180xcm. AVO AVO-- ilustračný obrázok.


Spálňa NAOMI Vám ponúka nový dizajn skriniek. Príjemný vzhľad a vysoká kvalita Vás presvedčia o tomto nábytku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky