štvrtok 29. marca 2018

Komodi

Zariaďujete spálňu alebo detskú izbu? Doplnkové úložné priestory pre Vašu domácnosť. Tu je kladený dôraz nielen na priestornosť, ale aj na vzhľad. Uložte si všetky potrebné veci do vašej novej komody. V ponuke máme komody veľké a malé, so zásuvkami aj s dvierkami, kombinované aj výklopné.


Zásuvkové komody sú veľmi obľúbený typ nábytku.

Kvalitne spracované komody v klasickom, modernom a provensálskom štýle v rôznych tvaroch, dizajnoch a prevedeniach. K obľúbeným kusom nábytku patria aj . Osvedčené riešenie vás určite nesklame. V našom prevedení sú komody dostupné v. V našej ponuke máme komody so zásuvkami, dvierkami i poličkami. Vyberte si z našej ponuky komôd čo najvhodnejšie riešenie pre Váš domov. Hledáte komodu do ložnice, dětského pokoje nebo do obýváku pod televizi?


Ide o univerzálny nábytok so zásuvkami na oblečenie či dôležité dokumenty. Białe, czarne, szare, drewniane.

Komody vyrába slovenský výrobca. Tam, kam se nemohla dostat skříň, chytrý člověk vynalezl komodu. Oblíbené dřevěné komody už dávno nejsou pouze vítanými starožitnými kousky, ale naopak se jedná o trendovou záležitost. Stučně řečeno, komoda je ideální řešení pro uklízení . Kúpite online v eshope Mobelix. Vašej domácnosti novú energiu.


Moderní komoda báječně oži. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje.


Masiv, lamino, proutí, dýha - vše online. Ponúkame dopravu vlastnými autami a rôzne zľavy na . Materiál: DTD laminovaná. Prevedenie: sosna lareto. Rozmery (ŠxHxV): 83×40×1cm. Luxusná a moderná sektorová zostava, vhodná na . CZ nabízíme komody se zásuvkami, prádelníky a další.


Hľadáte modernú komodu alebo skôr preferujete rustikálny štýl?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky