streda 7. marca 2018

Ručný šľahač tefal

Motor v tele prístroja s . To všetko na jednom mieste. Je kvalitný a výkonný, a určite nájde uplatnenie aj vo vašej kuchyni. Popis tovaruFotoVideoOtázka k tovaru. Značka, TEFAL , SENCOR, PHILIPS. Tento ručný šľahač je pova.


Turbo šľahače háky šľahače a háky možno umyť v umývačke riadu. Automatická rotačná nádoba l. Stierka Šľahače a háky je možné . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. U nás nájdeš kvalitné elektro a dizajnový nábytok presne podľa svojich predstáv.


Nakupuj tam, kde je to OKAY. Výkonný a napriek tomu kompaktný ručný mixér vám vyšľahá všetko, čo potrebujete! Ušetrite na vykurovaní s programovateľnými termostatickými hlavicami. Teplo a pohodlie je pre každého človeka veľmi dôležitou súčasťou života. Ruční šlehač Příkon 300W Funkce Turbo rychlostí Barva černá.


Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. V prípade, že hladáte príslušenstvo. Ručný šľahač je ideálny do každej kuchynky pri príprave obeda alebo pri pečení. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Ručný mixér 300W, nastavenie rýchlosti a funkcia turbo, automaticky otáčavá misa s objemom 3. IT technika, Záhradná technika, lacné náradie, biele elektro.


Metličky sa točí mechanicky. Tefal HANDMIXER 45 šedá, biela. TEFAL ručný šľahač ,Príkon 4W,Počet rýchlostí Súčasťou šľahacie metly, Hnetacie metly,automatická rotačná nádoba L,stierka,Farba biela.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky