streda 14. marca 2018

Strúhadlo na ceruzky elektrické

Ostrúhanie ceruziek či pasteliek vám najviac uľahčí elektrické strúhadlo , v ponuke však nájdete . Strúhadlá na ceruzky Staedtler ICO RAPESCO a ďalšie. Batérie 4x5V (tužkové) . Keď má byť strúhanie ceruziek rýchle a pohodlné, prichádza na rad toto elektrické strúhadlo. Vďaka kvalitnej oceľovej fréze spoľahlivo strúha všetky ceruzky a . Pridať do nákupného zoznamu.

Toto krásne strúhadlo má automatickú stopku . Orezávatko s rotačným rezným kotúčom vyrobeným z nerez ocele a . Nie je nič horšie ako tupá ceruzka - získajte dokonalý bod na všetky Vaše ceruzky či pastelky! Automatické strúhanie po zasunutí hrotu. Rezná časť strúhadla iPoint . Jednoduchá manipulácia, nastaviteľná rôzna ostrosť špičky . Elektrické stolové strúhadlo z plastu na tuhy a ceruzky.


Stolné elektrické strúhadlo pre lahké, rýchle, bezpecné a dokonalé orezávanie gulatých, trojhranných alebo hexagonálnych ceruziek a pasteliek.

Baterky niesu obsahom balenia. AA (nie sú súčasťou balenia). Tradičné kovové dvojité strúhadlo. Nakúpte kvalitné kovové alebo plastové strúhadlo na ceruzky.


V ponuke aj elektrické strúhadlo stolové pre ľahké a kvalitné strúhanie ceruziek. Napájanie tužkovými batériami AA. ECG ES 1QuickFresh je mimoriadne praktické elektrické strúhadlo , ktoré každá „gazdinka“ vo svojej kuchyni určite ocení. Zeleninu i ovocie pripravíte oveľa . Vyberateľná odpadová nádobka.


Možnosť ručného strúhania. Extol Craft - strúhadlo pre všetky typy tesárskych ceruziek do šírky mm Cena s DPH: 1. Súčasťou balenia sú aj batérie. Stolové strúhadlo : výrobky pre „Stolové strúhadlo “ v Mercateo, zásobovacej platforme pre.


Na priemer ceruzky do mm. Dvojité plastové strúhadlo so zásobníkom na štandardné a farebné ceruzky. Bezplatná inzercia, struhadlo na predaj a inzercia.


Kúpte si elektrické strúhadlo na ceruzky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky