piatok 9. marca 2018

Konzola na umyvadlo

Držiak na umývadlo nerez: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Za príplatok je možné dodať konzola v čiernej farbe. Sanitárna keramika RETRO vás vráti do uponáhľanej doby rokov minulých a navodí v nás . Konzoly , držiaky na uterák, montážne rámy.


V katalogu nemáme podrobnější informace o konzola pro umyvadlo.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Prezri si u nás konzola pod umyvadla a porovnaj ceny v 10. L: 3mm, nosnost kg, . Montážna sada pre závesné umývadla. Nerezová konzola 350mm k umývadlám MARMY. Sú nutným príslušenstvom k inštalácii.


Konzole pro umyvadla z litého mramoru série FLAVIA a pro desky: AVICE, TAILOR a KIRA. Materiál: ocel - povrchová úprava vypalova. Skrytá konzola umožňuje pripevniť dosku na stenu bez viditeľného upevnenia.

Otvor na odpad umývadla treba urobiť podľa zakúpenej misy. Doska pod umývadlové misy. Súčasťou dodávky nie sú konzoly na zavesenie dosky na stenu.


Konzola podperná pomocná Sapho k doskám pod umývadlo. Y, biela, 365x50x9 1ks. Pevná podpera určená na inštaláciu pod pulty ELEMENT. Túto podperu nie je nutné použiť ak pod pult p. Príslušenstvo a náhradné diely pre umývadlá u nás skladom a lacno ! Tvarovo výnimočná doska určená predovšetkým pod umývadlá Formy.


Je hĺbkovo impregnovaná proti vlhkosti, ponúka tri varianty farebného a materiálového . Závěsné konzole s poličkou. Nosníková konzola univerzální - POZOR, cena a objednávané množství je za 1ks ! Při použití konzol nepotřebujete skříňku pod. Za příplatek lze dodat konzole v černé barvě. Sanitární keramika RETRO nás vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí v nás pocit . Kovová konzole pro umyvadlo Duravit . Elektricky radiator interierove dvere masonite lacno predam umyvadlo a sprchovy kut do vane pre.


Vyrezávaná konzola pod umývadlo.

Trias - luxusný a štýlový nábytok.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky