piatok 2. marca 2018

Stolova noha nastavitelna

Stolové nohy na stôl, barový pult a iný nábytok. Hranatá stolová noha s nastaviteľnou výškou. Farba šedá,výška 715mm, dĺžka nohy . Sklápěcí stolová noha 71cm, Ø 5cm, nerez, nastavitelná výška, provedení:.


Centrálne a valcové nohy sklopné stoly na kolieskach.

Stolová noha - oceľový profil 80xmm, chróm. Stoličky Valcové kovové stolové nohy. Nábytkové nohy : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní.


Kvalitní stolová noha s pevnou hliníkovou konzolí pro uchycení k desce a plastovou. Výšku nábytkové nohy lze . Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.

Včetně plotny pro uchycení do stolové desky. Noha stolová B x 7mm CHROM (D) (Noha ke stolu nábytková kovová). Nastavitelná výška 7- 7mm. Plastový šroub pro nastavení výšky. Kovová stolová noha čiernej farby.


Takmer každá zo stolových nôh je nastaviteľná na nerovnom povrchu vďaka . Vysoká nosnosť, jednoduchá montáž a úspora miesta. To sú hlavné výhody a dôvody pre použitie centrálnych nôh. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku stolova noha nastavitelna najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Samostatnou stolovou kovovou nohu nabízíme v černé barvě kovu, v chromu nebo hliníkovém laku.


STOLOVÁ NOHA VALCOVÁ ř mm SO SKRUTKOVACOU PEVNOU PÄTKOU. Je výškově nastavitelná , a tak si výšku stolu přizpůsobíte. Tato stolová noha je výškově nastavitelná , a tak si výšku stolu přizpůsobíte přesně podle vašich představ.

Možnost jakéhokoliv rozměru desky je dána díky . Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Povrchová úprava šedostříbrno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky