štvrtok 29. marca 2018

Plynova friteza

Volně stojící plynová fritéza s kapacitou 8-litrů je vhodná do všech gastroprovozů ale své místo najde převážně tam kde je omezen elektrický proud. Součástí fritézy je pojistka proti . Robustné plynové fritézy Superlotus, vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele. Bližšie a podrobnejšie špecifikácie nájdete kliknutím na jednotlivé produkty.


Rozmer: 4x 9x 2mm.

Krajina pôvodu: Taliansko. Záruční a pozáruční servis. Tyto plynové fritézy ELFRAMO se liší od konkurenčních plynových fritéz svými špičkovými technickými parametry. Mají dokonalé technické řešení ohřevu.


Inzeráty plynova friteza. Bezplatná inzercia, plynova friteza predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Elektrické a plynové fritézy jsou vybaveny mechanickým ovládáním s přesným řízením teploty. Technologie přímého ohřevu s vysokou účinností hořáků a . POZOR: není na zemní plyn pouze na PB Kapacita: - litrů oleje. Vypouštěcí ventil pro snadné vypouštění použitého oleje. Ideální model pro různé typy . Nabízíme široký sortiment a výborné ceny.


Dvere s magnetickým uzáverom. Vypoustěcí ventil pro snadné vypouštění použitého oleje. Na zboží z katalogu REDFOX se vztahují záruční podmínky viz příloha v PDF pod obrázkem produktu. Fritézy jsou vyráběné z . GAS FRYER - plynová fritéza PARTY Fryer 3-horáky PARTY popis Veľká . Pracovná doska s hrúbkou mm.


Vaňa z lisovanej ocele a . Kvalitní nerezová plynová fritéza se koši. Plynová fritéza Jemi FRG 90. PLYNOVÁ FRITÉZA PRO HSERIES. INSTALAČNÍ A PROVOZNÍ PŘÍRUČKA.

KAPITOLA 1: Všeobecné informace. Uděláme cenu přímo pro vás. Koše s hotovým produktem je . Zahrňuje jeden koš na komoru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky