utorok 20. marca 2018

Macap m5d

Digitálny kávomlynček s priamym mletím do páky určený pre kaviarenské prevádzky. Dávkovanie kávy je vždy na jednu alebo dve porcie . Nastavení a programování mlýnku je velmi snadné a intuitivní. Mlynček Macap je veľmi výkonný, preto je vhodný i do profesionálnych prevádzok.


Dostupnosť: Na objednávku do dní. Macap have built an excellent reputation for their products and their grinders are.

Digitálny mlynček na kávu s priamym mletím do páky je určený na mletie kávy do kaviarní, barov a reštaurácií. Spolehlivý profesionální automatický mlýnek Macap M5D. Mlýnek je vhodný pro mletí kávy na espresso pro menší a střední kavárny. MACAP M5D Digital On Demand Grinder - Silver 0. Hi there and thanks for tuning in to our first unboxing video.


This is my first time on Video so bare with the nerves. MACAP presents its first instant grinder-doser. The appliance has a rear-lit blue display with.


Zdravím všechny kávovařiče, espresso maniaky, aeropresaře a dripaře.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost . Využívá stejné konstrukce jako . Kávomlynček s priamym mletím do páky určený pre malé kaviarenske prevádzky. Three doses programmable. Flat grinding blades Ø mm. M5D je velmi oblíbený profesionální mlýnek s digitálním displejem. Macap M5D Plus digitally controlled on demand coffee grinder.


Je vybaven digitálním dispelejem, který zahrnuje vestavěné počítadlo. Diese Espressomühle von Macap, wohl . Macap introduces a revolutionary espresso movement with the introduction of its digital grind on demand series of grinders that will suprise the Barista . Velmi oblíbený profesionální mlýnek s digitálním displejem. Náhradné mlecie kamene určené pre mlynčeky Macap M4D a M5D. In our geeky world of high end coffee and espresso equipment, we hear phrases like Rocky Killer or Isomac Killer and such, indicating a . Coffee line › Doser coffee grinder. Conical doser coffee grinder.


On demand grinders with CPS. It includes a 600g coffee bean hopper .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky