piatok 30. marca 2018

Fiskars vytrhávač buriny

Je ľahký a ľahko sa s ním pracuje. Je určený na ničenie bodliakov, púpavy a ďalšej buriny bez použitia . Tento nový vyrthávač buriny FISKARS je dômyselný vynález. Nová ergonomická rukoväť . Jeho čeluste z nerezovej ocele uchopia korene vo väčšej hĺbke.


Unsubscribe from necaszt?

Odstraňuje burinu bez použitia chémie. Dlhé čeľuste z nerezovej ocele uchopia korene zo štyroch . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Jeho čeľuste z nerezovej ocele uchopia korene vo väčšej hĺbke. Parádny vytrhávač buriny z rady Xact ako stvorený pre odstránenie buriny aj s jeho koreň.


Teleskopický vytrhávač buriny pre pohodlné vytrhávanie buriny s každou výškou postavy. Prevedenie násady: Hliník, Povrch násady: Hliník, Materiál náradia: . Parádny ľahký vytrhávač buriny Light ako stvorený pre odstránenie buriny aj s jeho koreňmi ergonomicky a bez námahy. Hlavný obrázok FISKARS vytrhávač buriny.

Nový teleskopický prírastok do kategórie vytrhávačov buriny je dĺžkovo nastaviteľný podľa výšky používateľa, takže . Má ergonomicky tvarované držadlo, pohodlný úchop. Optimalizovaný tvar pedálu zaistí o vyššie . Fiskars vytrhávač buriny ľahký. Nový vyrthávač buriny FISKARS je dômyselný vynález. Typ: Predaj, Stav: Používané, Lokalita: Bratislava II - Podunajské Biskupice.


Predám vytrhávač buriny FISKARS W52. Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Vytrhávač buriny GARDENA zabezpečuje jednoduché a účinné.


Jednoduché a pohodlné použitie vďaka ľahkej hliníkovej násade. Hrajú na ekologickú nôtu – vytrhávač buriny eliminuje nutnosť . Funguje super,ale po hod. Oproti pôvodnému modelu je konštrukčne inovovaný a práca s ním je . Nový vytrhávač buriny FISKARS je dômyselný vynález.


Je lehký a snadno se s ním pracuje.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky