piatok 2. marca 2018

Hrniec na zaváranie s teplomerom

Tescoma Súprava na zaváranie DELLA CASA, s teplomerom - Vynikajúca na ľahké zaváranie a sterilizovanie pokrmov v pare, vhodná pre všetky kastróly a . Smaltovaný hrniec s roštom na zaváranie využijete aj na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období. Klasický zavárací hrniec s teplomerom bude v mnohých domácnostiach natrvalo neprekonaný. Prácu pri zaváraní si však možno uľahčiť, stačí . Vyberajte si Zaváracie hrnce podľa parametrov a porovnávajte ceny z.

Vynikajúca pre ľahké zaváranie a sterilizovanie pokrmov v pare, vhodná pre. Clatronic , Concept, Severin. To všetko na jednom mieste.


Rýchlo, výhodne, pohodlne na . Je to cosi ako tlakovy hrniec , len prisposobeny na zavaranie. Je najvhodnejsi na zavaranie zeleniny a masa a vsetko co ma nizsiu kyslost. Popis Vlastnosti Vynikajúca na ľahké zaváranie a sterilizovanie pokrmov v pare, vhodná pre všetky kastróly.


Pojme pohárov a uchová horúce nápoje, polievky či guláš.

Môžete v ňom zavárať poháre v dvoch . V kuchynskom hrnci s nasadeným nadstavcom môžete pohodlne zavárať aj . Chcete si svoje jedlo pripravovať zdravo? Zavárací hrniec je určený na: zaváranie , varenie, prípravu teplých nápojov,. Zapnutie hrnca bez vody alebo inej tekutiny môže spôsobiť poškodenie.


Tovar neobsahuje držiak teplomeru , detail . Rozhodli ste sa tento rok po prvý raz vyskúšať čaro zavárania ? V prípade, že nemáme zavárací hrniec s teplomerom , stačí veľký hrniec s . Na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období, môžete v ňom zavárať poháre v . V pamäti hrniec na zavaranie HYUNDAI PC200. Hrniec na zaváranie s teplomerom. Objem hlavní nádoby (l) 27.


Teploměr NE Provedení výrobku: bílá barva. Zavařovací hrnec Hyundai PC .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky