streda 28. marca 2018

Magnetický držiak nožov

Elegantný a silný magnet na bezpečné zavesenie nožov na určenom mieste. Vyrobený z čierneho plastu s . Stojan na nože je vyrobený z prvotriedneho dreva gumovníka brazílskeho ( Hevea brasiliensis) a umožňuje. Lišta umožňuje prehľadné odloženie nožov. Prezri si u nás magneticky drziak na noze a porovnaj ceny v 10.


Kam v kuchyni upratať nože tak, aby sa netupili?

Ohromte návštevy držiakom z dreva, na ktorom budú . Magnetický stojan na nože. K starostlivosti o japonský nôž samozrejme patrí i jeho uskladnenie. Bolo by veľkou chybou odložiť ho do zásuvky medzi ostatné nože.


Budete mať Vaše nože vždy na očiach. Výrobca myslel aj na jednoduchú inštaláciu, a preto ho môžete pripevniť . Držiak na nože magnetický : doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Držiak je dostupný v dvoch veľkostiach, každý typ je vybavený dvomi magnetickými . Vďaka magnetickému držiaku máte nože vždy po ruke a bezpečne uložené na ľahko dostupnom mieste. Súčasťou balenia sú aj skrutky na montáž. S týmto nenahraditeľným pomocníkom a zároveň štýlovým doplnkom budete mať svoje obľúbené nože vždy po ruke . Vyskladáme celú vašu domácnosť.


Nespočetné možnosti pre výklenok! Funkčné prvky, ktoré sa môžu neobmedzene kombinovať, na profil sa zavesia alebo nasunú. Profil je tiež vhodný na . Vďaka jeho dômyselnej konštrukcii umožňuje uchytenie na stenu bez toho. Až nožov magneticky priťahuje prírodný dubový.


Katalógové číslo: cube_45_Knife block Kategórie: . Silný magnet z rady Functional Form pre bezpečné zavesenie nožov. Táto šikovná vychytávka by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Produkt už nie je v predaji.


Súprava kuchynských nožov s magnetickým držiakom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky