utorok 4. júla 2017

Masivne komody

Masívne komody do spálne. Komody z masívu najlacnejšie. Zvláštnu skupinu tvoria moderné komody pod televízor s úložným priestorom na ďalšie príslušenstvo.


Obľúbené kúsky sú napríklad komody z masívu borovica alebo komody z masívu. Exotický koloniálny štýl inšpirovaný .

Nová exkluzívna masívna komoda vyrobená z dužinatej tropickej dreviny MANGO. Atraktívne masívne komody z mahagónového dreva. Dokonalé krivky a tvary inšpirované autentickým provensálskym nábytkom. Originálne patinované masívne . Drevené komody vyrobené z masívneho borovicového dreva a ďalšieho masívu. Praktická masívna truhlica z borovicového masívu, možnosť morenia.


Nábytok z dreveného masívu je určený na dlhodobé užívanie a jedná sa o nábytok vyššej kvality so . Bezplatná inzercia, masivne komody predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Dokonale spracované masívne drevo zaručuje pevnosť, stálosť a vnesie do Vášho. Vďaka starostlivému remeselnému spracovaniu pasujú všetky komody. Detailne vypracované línie nadľahčujú jej inak veľmi pevnú konštrukciu. Trias - luxusný a štýlový nábytok.


Séria ACACIA je ladená v naturálnom štýle a kombinuje masívne agátové drevo v naturálnom odtieni a lakovaný kov. V sérii ACACIA sú dostupné komody , . Ak hľadáte komody z prírodného dreva hlavne k posteliam, Fines má pre Vás nasledovné produkty. Kvalitné masívne bukové drevo možno namoriť na iný odtieň.


Moderná masívna komoda so zásuvkami. Zaoblená strieborná komoda so zásuvkami je inšpirovaná barokovým štýlom a. Ide o univerzálny nábytok so zásuvkami na oblečenie či dôležité dokumenty. Nádherná unikátna starožitná komoda vo vynikajúcom stave, so zasúvacími.


Predám novú, kvalitnú, masívnu komplet izbu. KOmoda Indiana JKOM 2D4S, dub sutter. Písací stôl Indiana JBIU 2S, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky