streda 3. mája 2017

Jednorazove pohare

Sú vyrobené výhradne z prírodných surovín a po použití . Tento jednorazový pohár je kompletne kompostovateľný, vyrobený z PLA. Papierové poháre vhodné na jednorázové použitie. Biele poháre vhodné na potlač vlastným logom.


Plastové poháre na jednorázové použitie (39).

Ekologické jednorázové obaly a riady. Univerzálne jednorazové priehľadné poháre z tvrdého plastu na studené a horúce . Jednorázové papierové poháre na studené nápoje. Poháre a riady jednorázové. Biele a priehľadné poháre na nápoje pivo, minerálku do 5l. Nájdete u nás aj poháre na horúce nápoje.


Objem l, dodávané v balení po ks. BIO papierové poháre sú vhodné pre servírovanie teplých nápojov do ° C až do ° C.

Jednorazové papierové poháre na kávu s motívom. Ich široké využitej docenia cateringové spoločnosti, reštaurácie, . Praktické papierové poháre na jednorázové použitie na teplé nápoje, kávu so sebou, čaj, horúcu čokoládu, bielé papierové poháre , hnedé papierové. Ponúkame gastroservis pre profigastro, ale aj na domáce využitie plastové poháre , jednorázový ria krabice na zákusky, menu box, rôzne párty doplnky. Na akúkoľvek príležitosť, či už je to svadba, oslava alebo posedenie s priateľmi sa oplatí použiť jednorázové poháre.


Na výber máte z rôznych druhov a veľkostí. Priehľadný plastový pohár s trojuholníkovou základňou na krémy, peny,. Jednoduché plastové poháre sú skvelou alternatívou pre každú firmu, ale i večierok. Výrobca: Vyberte si z ponuky. Mníchov chce zakázať jednorazové poháre na kávu.


Obyvatelia Mníchova spotrebujú denne v priemere 190-tisíc pohárov. Naše papierové poháriky na kávu s plastovými vekami poskytujú jednoduché a praktické riešenie pre jednorazové použitie. Dajú sa používať v rýchlo . Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky