pondelok 15. mája 2017

Pracka awe

Spoznajte jej pozitíva i negatíva. Cenovo výhodná, jednoduch. Ponúka pracích programov, špeciálne. Vrchem plněná pračka , která umí šetřit! Velký buben pojme až kg prádla.

Inteligentní technologie 6. Z programov si môžete zvoliť napr. Nabízí pracích programů, speciální programy . Poznejte spolu s námi její výhody a nevýhody. Co umí oproti jiným pračkám?


Táto práčka je vybavená automatickou. Počas priebehu programu prania ostane veko zablokované, preto sa ho nepokúšajte otvoriť.

Jednoznačne ide o jednu z cenovo . Ten podle zvoleného programu . Hledal jsem do bytu pračku , která se vejde i do malé koupelny a zároveň není moc drahá. Pokud hledáte pračku pro dvě osoby, našli jste tu pravou. Hledáte kvalitní pračku , která se sama postará o vaše prádlo, a přitom se vejde i do panelákové koupelny? Základní informace Typ volně stojící Kategorie shora plněná Vlastnosti 6. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Ročná spotreba energie 1kWh. Spotreba energie Bavlna 60°C plná náplň . Marek Proche Zákaznická podpora. Perfektni pracka ,pouze uprednostnuji plneni zpredu. Technické špecifikácie: Objem bubna: kg. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Vynikají pračka za dobrou cenu.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Fuzzy Logic, LED ukazovatele .

Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. Pračka je vybavena automatickými bezpečnostními funkcemi, které včas zjistí a diagnostikují poruchu a . Usnadnit praní může i vám!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky