pondelok 15. mája 2017

Krabice na torty

Krabice na ZÁKUSKY A TORTY. Zákusky a torty 270x190x95mm (T11) Hnedá. Cukrárske obaly za výhodné ceny. Sú ideálne na ťažšie aj dvojposchodové torty.


Ponúkame pevné tortové krabice z vlnitej lepenky. Kvalitné obaly s potravinárskym atestom.

V ponuke máme aj 3-dielne tortové krabice pre vyššie poschodové torty. Vyrábame aj krabice z pevnejšieho materiálu vlnitej lepenky pre väčšie a ťažšie torty. Lacné riešenie pre svadobné koláče, torty , výslužky.


U niektorých typov je tiež možná vlastná potlač krabíc. Papierové krabice na zákusky a torty. Biele zákuskové krabice 2x 1x 75. Lukxusne krabice,na tortu , pralinky, cupcakes, muffiny.


Výborne použiteľné aj pre prenos mastnejšieho pokrmu. Pevné krabice na torty z kvalitnej vlnitej lepenky, vhodné na balenie ťažkej torty.

Klasické krabice na torty sa skladajú z troch častí. Veľká kartónová krabica je. Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. Ozdobné krabice na výslužky zo svadby.


Bola som aj v Metre u nás v Nitre, . Najnovšie, Najpredávanejšie . Riešenie pre svadobné koláče, torty , výslužky. Rozmer: 39x30x10cm - VHODNÁ DO CHLADNIČKY balenie: ks komplet krabíc . S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom . Podložka pod tortu 26cm Quickpack 50ks. Prijímanie-Birmovka-PROMÓCIE. V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar.


Nádherné krabičky na zákusky, víno, podložky pod torty a budú aj krabičky na. Zákuskové kbacice, zákuskové krabice s dekorom, krabice to tortu , krabice na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky