streda 3. mája 2017

Bambusove zubne kefky

Ekologické kefky na zuby z bambusového dreva. Od vtedy nás vedie túžba . A CESTA BAMBUSOVÝCH ZUBNÝCH KEFIEK. Bambusové stojančeky Curanatura Je život bez plastu možný?


Veď plasty a výrobky z nich sú len . Táto zubná kefka je vyrobená z tepelne ošetreného bambusu pestovaného trvalo udržateľným spôsobom.

Ako jedna z mála kefiek na trhu spĺňa požiadavky . Bambusová zubná kefka Junior - Curanatura – zvyčajne skladom. Detská zubná kefkaz bambusu s mäkkými štetinkami. Mladý Bratislavčan Roman Kovács (25) prišiel na trh s revolučnou zubnou kefkou.


Je vyrobená z bambusového dreva a celá recyklovateľná. Zľava : Vyhnite sa plastovým kefkám, ktoré poškodzujú sklovinu a vyskúšajte niečo lepšie! Zdravá drevená zubná kefka s mäkkými bambusovými uhhlíkovými štetinkami ideálna na čistenie citlivých zubov . Rúčka je z tepelne ošetreného bambusu (pestovaného trvalo udržateľným spôsobom).

Skvelé EKOLOGICKÉ a ZDRAVÉ prírodné kefky na zuby Curanatura ! Dosť bolo plastov v osobnej hygiene! Spojili sme najlepšie zdravotné vlastnosti, aké má . Online shop a internetový obchod za najlepšie ceny. Zubná kefka vyrobená výhradne z bambusu.


Vymeňte svoju plastovú kefku za . Bambus je prirodzene antibakteriálny a veľmi príjemný na dotyk. Zdravá ústna mikroflóra, dôkladné vyčistenie zúbkov. Zubné kefky vyrobené z bambusu. Pre dospelých Bamboo a pre deti . V tomto článku Vám predstavíme všetky drevené zubné kefky distribuované na Slovensku.


Drevená zubná kefka predstavuje ekologickú . Prírodné zubné kefky CURANATURA sú osadené mäkkými jemnými štetinkami, ktoré sú šetrné k Vašim zubom aj ďasnám. Skvelá bambusová zubná kefka s jemnými nylonovými štetinami. Kefka bola vyrobená s ohľadom na životné prostredie a vodné zdroje: bambusy použité na.


Dnes ušetríte € vďaka zľave. Vítame ťa v pilotnom diely seriálu Čas na bambus Našim hlavným výrobkom a.

Vaše zuby si zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť. Vyskúšajte prírodné kefky z ekologického bambusu, ktoré neobsahujú žiadne plasy a sú šetrné k sklovine.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky