streda 31. mája 2017

Navlek na sadru

AquaProtect, voděodolný návlek na sádru. Je vyroben z kvalitního chirurgického latexu. Ochranný návlek na sádru , ránu a pod. Po nasazení dojde pomocí.


Voděodolný návlek na sádru na noze.

Plavte, sprchujte se nebo se koupejte, lze použít při zlomenině dolních končetin, diabetických vředech, či jiných . Aquaprotect - návlek na sádru. Návleky na sádru , Žijte kvalitně - zdravotní pomůcky nejen pro seniory. Návlek na sádru nebo obvaz – horní končetina. Tento návlek lze snadno navléknout jednou rukou na paži a zabránit tak namočení sádrové dlahy například při . Lehký, odolný a nepromokavý.


Chrání proti slunci, dešti, sněhu, prachu. Sprchovací návlek na dětskou nohu Vitility chrání Vaši sádru nebo obvaz při sprchování.

Pružný lem pro bezpečné a vodotěsné upevnění. Všichni dobře víme, že sádra , bandáž, natož přímo samo zranění nesmí přijít. Nápad na koupací návlek měl nejspíše někdo, koho už omrzelo . Co se zkusit zeptat ve zdravotních potřebách? Prodám ochranný vodotěsný návlek na sádru DryPro.


S pumpičkou na odsátí vzduchu. VODĚODOLNÝ NÁVLEK - Na celou paži. Praktická pomůcka na použití doma, v bazéně či na pláži. Nádherný, transparentní, fialový návlek na penis z jemného TPR materiálu prodlouží váš penis a udělá z vás milence na celou noc! Porovnání cen navlek na sadru na ruce, srovnání cen navlek na sadru na ruce na portálu HLEDEJCENY.


Navlek na sadru vodeodolny, Cena: 4Kč, Lokalita: Kladno. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Ovínadlo s rozmerom 5cm x 5m vyrobené zo 1 bavlny slúži ako návlek pod sádru. Zdravotnícka pomôcka sa má použiť pod sádru na postihnutú oblasť . Prohlédněte si cenové nabídky na Achilon - obinadlo pod sádru 1rež od obchodů na Zboží.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky