pondelok 22. mája 2017

Skrina malibu

Priestranná šatníková skriňa MALIBU v modernom prevedení. Osvetlenie skrine je v cene. Na dvierkách ma skriňa umiestnené biele dekoračné sklo. Biela skriňa s posuvnými dverami a priestranným vnútrom.


ArtAdr Šatníková skriňa MALIBU ADRK Farba: dub sonoma.

Zasúvacia skriňa MALIBU Farba: Biela. Farby: možnosť výberu farieb tu. Prezri si u nás satnikova skrina malibu biela a porovnaj ceny v 10. Moderná dvojdverová skriňa.


Vešiaková aj policová časť. Vo farebnom prevedeni biela. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD v barvě bílé.

Elegantná skriňa v bielej farbe kombinovaná s vysokým leskom rozžiari každú spálňu. Po stranách sú police na ukladanie,. Skriňa je dverová - kombinovaná. Rozmery, ŠxVxH: 250x215xcm.


Postel už máte, ale kde spí vaše šaty? Korpus aj dvierka sú z kvalitnej LTD bielej farby. Dvere majú dekoratívne biele sklo, . Dostupnosť tovar na objednávku.


Dodanie do: pracovných dní. Možnosť osvetlenia: v základnej výbave. Farebné prevedenie je na výber - wenge, slivka alebo . Zaoblené rohy vytvárajú dojem moderného a zároveň retro nábytku, ktorý nepôsobí nijako zastaralo. Malibu je vyrábaná v troch farebných . Slúži na odkladanie vecí a udržiavanie poriadku.


DREVONA ponúka skrine šatníkové, vešiakové, kombinované i . Stolar, DAKOTA 1šatníková skriňa.

Vnútri sú police aj priečka na. Lacný online nábytok Casarredo Šatníková skriňa s posuvnými dverami v modernom prevedení. Merkury Market – Stavaj a renovuj lacnejšie!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky