piatok 26. mája 2017

Pojazdne vesiaky

Je to praktický doplnok, ktorý je vďaka kolieskam ľahko presúvateľný. Pevné a pojazdné radové vešiaky a štendre, ktoré sa výborne hodia do šatní a pod. V eshope skladom, tovar expedujeme do pracovných dní.


Obliečky, obrazy, sviečky. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky , botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky. Veľa miesta na bundy, kabáty a mnohé iné Stabilný a neuveriteľne flexibilný: Tento pojazdný vešiak s tyčou na šaty s nastaviteľnou výškou je vždy tam, kde ho.

Paraván zase schová všetko, čo nemá byť . Vešiak stojí na kolieskach, . Nova II praktický vešiak s dvomi tyčami. Kombinácia pochrómovaného kovu a čierneho plastu. Tyče sú výškovo nastaviteľné v rozmedzí – 1cm. Podstavec je z čierneho plastu, vrchný diel je chrómový. Vyberte si z ponuky klasických stojanových vešiakov alebo vešiakových stien.


V sortimente ponúkame aj mobilné stojany na vešanie odevov alebo poličku na.

Stojany na šaty – Vyberte si to najlepšie v e-shope alebo v predajniach KIKA. Zrkadlá a pojazdné vešiaky boli preč a miestnosť bola zaplnená stolmi, stoličkami a veľmi pohodlne vyzerajúcimi gaučmi. Marlee sa na mňa pozrela a naklonila . Posledný kus za túto cenu. Pri výbere vešiaka na terasu či chodbu sa medze.


Stojace vešiaky i nemí sluhovia sa vyrábajú v kovovom i drevenom prevedení, príp. Sortiment pojazdných radových vešiakov a štendre. EUR Nástenný vešiak z ocele v zlatej farbe Kare Design Murano.


Elegantná, štýlová a stále zorganizovaná – taká bude vaša domácnosť s novou kolekciou šikovných . Stojanový vešiak , pojazdný , ks vešiakov , ALBA, strieborný kombinovaný stojan kovovosivej farby s kolieskami rastrové police kapacita: cca. Pojazdný stojan na oblečenie Compactor Range. Rozmery ŠxHxV: 80×43×85–1cm. Stojanové vešiaky do predsiene aj čakárne pre vás máme za skvelé ceny.


Praktický pojazdný vešiak ALEXO na kolieskach s množstvom priestoru pre uloženie vecí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky