pondelok 22. mája 2017

Stolik slivka

Moderný konferenčný stolík Futura I sa hodí do každej obývacej izby či pracovne. Konferenčný stolík UNI vo farbe slivka wallis. Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Nohy sú vyrobené z kvalitnej MDF.


Stolík má vyvýšenú plochu pre umiestnenie monitoru počítača.

Rozmery (ŠxHxV): 55x55x4cm. Nočný stolík Talia z masívu. Tento nočný stolík je vhodným doplnkom do každej spálne z dôvodu svojej praktickosti a jednoduchosti, je vyrobený z masívu v. Pojazdný konferenčný stolík na kolieskach.


Spodná odkladacia doska na časopisy. Klasický nočný stolík so zásuvkou MAREK, je vyrobený z kvalitnej LTD dosky. Korpus stolíka a takisto jeho zásuvka sú v modernom farebnom prevedení slivka.

Jedálenský stôl, biela, extra vysoký lesk, UNITA. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Praktický pC stôl Laristote je vyrobený z kvalitných materiálov v nadčasovo farebnom prevedení. Tv stolík PAULA je súčasť sektorového systému PAULA.


Miestnosťou na umiestnenie je spálňa. Na televizní stolky a panely z Biano. Třeba MEBLOCROSS TIRANA TV stolík - slivka. LAWA konferenčný stolík , farba: slivka. PC stôl s poličkou PLUTO je prakticky riešeným stolom pre prácu s počítačom a na písanie.


Stôl je vhodný do kancelárie pracovne alebo študentskej izby. Sklenené police možno doplniť o LED podsvietenie, ktoré navodí príjemnú atmosféru vo Vašej izbe. DTD fóliovaná, rozmery (ŠxVxH): 35x38x2cm.


Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok. Farebné prevedenia: dub sonoma svetlá jelša slivka dub sonoma tmavá craft . Lacné riešenie pc stola s výsuvnou klávesnicou a mnohých úložného priestoru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky