utorok 23. mája 2017

Minichladnicka

Určená pre garsónky, ubytovne, kancelárie a príležitostné priestory. Chladnička pre prenosné využitie, vhodná tiež do auta. Konštrukcia vyrobená z umelej . Prezri si u nás mini chladnicka a porovnaj ceny v 10. Ideálne pre hotely , penzióny, kancelárie Špecifikácia Guzzanti GZ Popis produktu .

V katalogu nemáme podrobnější informace o mini chladnicka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Na chladenie je využitý termoelektrický chladiaci systém (Heat pipe technology). Nenájdete tu žiadny kompresor ani ventilátory, celý proces chladenia prebieha . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Tato termoelektrická mini chladnička je díky svému designu skvělým doplňkem do jakéhokoliv interiéru.


Plechovky, lahve, občerstvení - vše zůstane krásně.

Vnútri je polica, ktorá rozdeľuje. Parametre produktu basicXL USB mini chladnička USB mini chladnička basicXL i případně ohřívač nápojů, která udržuje chladné či teplé nápoje pomocí volby . Termochladnička – minibar Guzzanti GZ 44L,. Inzeráty mini chladnicka. Bezplatná inzercia, mini chladnicka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Pridaj vlastné hodnotenie (0). Reklamné predmety s potlačou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Odnímateľné, pochrómované zásuvky pre skladovanie fliaš, Samostatná časť pre malé fľaše, plechovky a . Vnútorný objem litrov a nastaviteľná teplota od - °C.


Farba: čierna strieborná. Mini chladnička na mléko Nivona NICO 1pořiďte za akční ceny. Elegantní ochlazovač mléka, pro catering, kancelář nebo domácí použití.


Pro kávovary se samonasávací pumpou a tryskou na cappuccino.

Zariadenie Geheimversteck od spoločnosti Klarstein je priestorovo úsporná mini chladnička , do ktorej možno ukryť nápoje a občerstvenie a uchovať ho v . TV program, epizódy relácií a seriálov, exkluzívne videá zo zákulisia vašej obľúbenej televízie JOJ. Alternativy produktu basicXL USB mini chladnička USB mini chladnička basicXL i případně ohřívač nápojů, která udržuje chladné či teplé nápoje pomocí volby . Absorpčné chladenie s technológiou fuzzy logic . Predaj a servis notebookov, počítačov, tabletov. Zabezpečovacie systémy, alarmy, kamerové systémy, ochrana objektov, dochádzkové systémy. Tento tovar spadá do kategórie B. Jedná sa o tovar, ktorý bol krátko použité na výstave, alebo promo akciu.


Tovar je 1 funkčný a pripravené na okamžité . Počítače, Videohry USB komponenty Ostatné nedis BasicXL USB mini chladnička - BXL-USBGAD6.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky