utorok 23. mája 2017

Hrniec na cestoviny

Hrniec na cestoviny ORION 4. Nerezový hrniec s vložkou je vhodný na varenie zeleniny, špargle i cestovín. Uvarené potraviny scedíte priamo . Kastról sa bude páčiť každej prakticky založenej gazdinke. Prezri si u nás hrniec na cestoviny a porovnaj ceny v 10.

Hrnce v tejto časti našej ponuky sú vyrobené modernými technológiami z . Vynikajúci na ľahkú a rýchlu prípravu špagiet a cestovín v mikrovlnnej rúre bez rizika rozvarenia či prekypenia, hotové cestoviny možno priamo v nádobe scediť. Súčasťou je sklenená pokrievka s . Vrátane sklenenej pokrievky s . Tie sa varia v špeciálnom nástavci, voda tak nemôže z hrnce prekypieť. Pokud hledáte střední hrnec , který můžete použít třeba na vaření těstovin, ale nespokojíte se s průměrnou kvalitou hrnců, je tu pro Vás hrnec na těstoviny.


Varenie a scedenie cestovín Tento praktický hrniec na cestoviny s pokrievkou so sitkom šetrí cedidlo. Výklopné rukoväti hrnca pridržiavajú pokrievku, .

Vďaka sendvičovému dnu ponúka ekonomické . Pozrite si našu ponuku Inox-Pro hrniec na cestoviny so vložkami z našich produktov! Keď začne voda variť, nasypú sa cestoviny priamo do košíkov. Konštrukcia, tvar aj materiál hrnca zaisťujú rovnomerné varenie cestovín. Príslušenstvo Video Alternatívy. STABIL, možno používať s pokrievkou s . Vnútorný hrniec slúži ako parák alebo . Porovnanie cien hrncov na cestoviny.


Kúpte si hrniec na cestoviny najlacnejšie vďaka Ceny. A hrniec na cestoviny , to je základ. Jeho súčasťou je aj naparovač na zeleninu a cedidlo s pokrievkou z tvrdeného skla. Pustite sa do svetovej kuchyne!


Nerezový profi hrniec na cestoviny - Nerezový profi hrniec so vložkami na varenie cestovín, vhodný na plynové, elektrické aj indukčné varenie. Slévací hrnec na těstoviny slouží k cezení těstovin nebo brambor, děrovaná poklička pak. Na všetky typy varičov aj. TITANIUM PLUS hrniec na cestoviny.


Má všestranné použitie a je vhodný pre všetky druhy sporákov.

Hrnce fissler, sú navrhnuté profesionálmi pre profesionálov. Táto séria predstavuje najvyššie štandardy kvality a trvanlivosti kuchynských riadov. Typ produktu, Objednávacie číslo, Hmotnosť, Cena s DPH, Cena bez DPH.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky