utorok 23. mája 2017

Mixer catler

Stolný mixér – vákuový, max. Zomlieť, nasekať, nastrúhať, ušľahať. To je len pár činností, ktoré dnes už málokto vykonáva manuálne. V našich kuchyniach máme na tieto . Aké smoothie si namixujete?


Surové ovocie, surové vitamíny.

Pre smoothie platí, že každý si obľúbi inú zmes ovocia. Niektoré rady možno ale . Nožový systém Mini KinetixTM kopíruje svým tvarem dno nádoby, . Potrebujete do Vašej modernej kuchyne kvalitný stolný mixér ? Profesionální stolní mixérVysoce výkonný motorProfesionální stolní mixér Catler BL. Skladom, u Vás do hodín . Během chvilky s ním pohodlně připravíte různá osvěžující . Kromě standardních mixovacích nádob .

Mixovacia nádoba s objemom l je . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Výkon 9W LED kontrolky. TritanuTM so zabudovaným. Dve tritanové nádoby 7ml.


Režim Automatického mixovania. Vlastnosti a funkce: Mini food procesor pro mixování, sekání, krájení, šlehání a přípravu . Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi . Vhodný na sekanie orechov, zeleniny, byliniek, k drvení ľadu,. Smoothie mixér vhodný na prípravu lahodného smoothie vrátane tzv. Ponorný tyčový mixér s příslušenstvím, mixér , sekáček, šlehač, 15ti stupňová regulace výkonu, příkon 700W, odnímatelný nerezový nástavec, nerezový sekací.


Tento skvelý pomocník je určený pre sekanie, mixovanie, prípravu . Hlavné prednosti sú 5l nádoba, rýchlostí, predprogramované funkcie a . Dvě tritanové nádoby 7ml. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Díky výkonu dokážete snadno a rychle připravit z mandlí . Recenze jednoho z testovaných stolních mixérů.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky