streda 17. mája 2017

Ern1200fow

Táto chladnička je vybavená 4-hviezdičkovým mraziacim oddielom pre mrazené potraviny, ktoré potrebujete pravidelne. Mrazí až do bezpečných teplôt -18°C. Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.


Skvělé místo pro dlouhodobé zmrazení potravin. Popis a specifikace ↓Ke .

Tá ponúka chladiaci priestor s objemom litrov a malú mrazničku s objemom . Miesto, kde zmrazíte tie potraviny, ktoré potrebujete najčastejšie. Vestavná malá chladnička Electrolux v bílém provedení. Zavesenie dvierok vpravo, zameniteľné doľava. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Chladnička monoklimatická. Recyklační poplatek: 2Kč ( €).


Zobacz inne Lodówki do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.

Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Il vano congelatore stelle di questo frigorifero è perfetto per conservare i vostri cibi. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir . A hűtőbe épített csillagos fagyasztórekesz tökéletes hely azoknak a fagyasztott élelmiszereknek,. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Přizpůsobení výšky této chladničky vaší pracovní desce trvá jen několik málo minut. To proto, že je vybavena důmyslně navrženými nožičkami, které lze rychle a . Jistota bezpečného nákupu, akční. Zavěšení dvířek Vpravo, zaměnitelné doleva. Külmiku juurde kuuluvana kujutab see 4-tärniline sektsioon endast suurepärast kohta sageli kasutatavatele. Number of compressors, 1. Control Type, Mechanical.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. The item may differ from the picture. The picture may show details that are not included in .

Price match promise and next day .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky