pondelok 8. mája 2017

Konvektomaty rational

Certifikovaný partner Rational AG : priamy dovozca, predaj a servis konvektomatov Rational. Půjčíme vám konvektomat Rational na zkoušku. Rational Self Cooking Center je špičkový stroj, který je určený pro ty nejnáročnější zákazníky.


Tento užitečný pomocník splní všechny vaše pokyny a bude vždy . Pred niekoľkými desaťročiami firma Rational vynašla konvektomat. Rational po celém světě to dokazuje – co druhý instalovaný konvektomat je .

Vysoko profesionálny rad konvektomatov Rational Vám ponúka absolútnu inováciu na poli konvektomatov a to predovšetkým prostredníctvom výkonu, ktorý Vás . Profi gastrotechnika v Košiciach. Pec na pizzu, automatické kávovary, výrobník ľadu a iné. Zabezpečíme gastro servis a ponúkame gastro bazár. Od jedničky v tepelné přípravě jídel.


Představujeme vám ucelenou výrobní řadu konvektomatů od německé společnosti RATIONAL AG. Elektrický konvektomat Rational. Plynový konvektomat Rational. Skříňové konvektomaty této velikosti jsou vybaveny .

Váš profesionálny partner v gastrotechnike, konvektomaty Rational , kávovary. Byla vyvinuta kuchaři pro kuchaře. Konvektomat RATIONAL Combimaster PLUS.


Společně s vědci zabývajícími se výživou,. Jedinečný varný systém, který cítí, rozpoznává , myslí, učí se od vás a . Každý druhý prodaný konvektomat na světě je Rational. Firma tak dosáhla na světovém trhu podíl.


Německá kvalita a záruka žkušeností společnosti 250 . Již od okamžiku, kdy jsme před lety vynalezli konvektomat , sledujeme jediný cíl: poskytovat kuchařům tohoto světa ty nejlepší nástroje pro tepelnou přípravu . Není nutné zřizovat nákladné vzduchotechnické instalace. Originální mycí tablety pro konvektomaty Rational - pro kompletní řadu konvektomatů Rational , včetně konvektomatů Rational Self-Cooking Center. Patentovaná technologie . Parní konvektomaty Rational.


Ceny jsou uvedené bez DPH. Vysoký varný výkon umožňuje konvektomat CombiMaster Plus naplnit až o větším množstvím .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky