pondelok 8. mája 2017

Uhlikovy digestor

Digestor patrí do povinnej výbavy každej domácnosti. Podskrinkové a vstavané digestory. Xavax uhlíkový filter pre digestory - ks.


Využije uhlíkový filter, ktorý prečistí vzduch tým, že sa na ňom zachytia mastnoty. Komínový digestor Akpo WK-Nero v krásnom bielom prevedení s .

Neviete Ako vybrať digestor ? Hľadáte ten správny digestor pre vás? Doplnkový tovar, ktorý si musíte zakúpiť sami. Filtr uhlíkový Jolly DFpro digestoře s recirkulací. Možnosť recirkulácie ( uhlíkový filter pre recirkuláciu potreba dokúpiť) alebo extrakcie do komína.


Pri extrakcii digestor kuchynské výpary zachytáva pomocou. V tom prípade je potrebné doplniť digestor o aktívny uhlíkový filter, ktorý absorbuje pachové zložky, pary a čiastočne aj dym. Digestoř vám odvětrá páru a pachy pro zachování čistého ovzduší.

Vyberte si podle velikosti vaší varné desky a dále podle způsobu umístění. Máte-li větší kuchyňské prostory, můžete si pořídit digestoř komínovou. Máte vybrané filtry: uhlikovy filtr digestor. Uhlíkový filtr – pohlcuje nepříjemné pachy vznikající při vaření.


V moderní kuchyni nemůže chybět digestoř. Kde je to technicky možné, se používá odtah ven, ale často bývá nutné se smířit s recirkulací, což . Recirkulácia je však možná iba s vloženým uhlíkovým filtrom, ktorý je . Aby si digestor vždy poradil so vznikajúcim parami a pachmi pri varení, mali. Aj uhlíkový filter je potrebné čistiť, ideálne každé dva mesiace. Budete svoji digestoř měnit?


Pak se bez dobré digestoře neobejdete. Opakovaně použitelný omyvatelný filtr s životností . Ak túto možnosť nemáte, musíte zvoliť digestor s recirkuláciou - tá vzduch nasaje, prečistí cez špeciálny uhlíkový filter a potom vypustí zase späť do miestnosti. Pre prevádzku takéhoto typu digestora je však potrebné digestor doplniť uhlíkovým filtrom , ktorý pohltí aromatické zložky ( vône , pachy ). Filter uhlíkový - digestor Ardo.


V eshopu skladem na prodejně ihned.

Uhlíkové filtre do digestora sú nevyhnutnou súčasťou každej digestory , pretože. Okrem uhlíkových filtrov do digestora však môžete vybrať aj filtre určené pre .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky