štvrtok 25. mája 2017

Flasa na 50 tku

Fľaše k narodeninám, darčekové fľaše k meninám, fľaše pre mladomanželov, fľaše k sviatku. Darčekové fľaše darčekové fľaše. Gold Cuvee Biele šumivé víno s karátovými lupeňmi zlata a želaním . IMPERATOR ZLATÁ Slivovica l drevená kazeta.


Rýnska fľaša Všetko najlepšie k jubileu - červené víno.

Pánske tričko - Trvalo mi rokov. Sprchovací gél - Krásne narodeniny 50. Kategória produktu: Rozmery: Váha: ObjeCena bez DPH: Cena s DPH: Skladová dostupnosť: Popis: 913. A tomu by samozrejme mala zodpovedať nielen oslava, ale logicky aj darčeky k 50.


Takýto konkrétny darček k päťdesiatke však môže mať mnoho podôb, a tak . Prekvapte vašich priateľov originálnym darčekom k narodeninám tke. Realizácia objednávky do hodín.

Ozdobné darčekové fľaše s exkluzívnym dizajnom sú navyše aj štýlovým doplnkom. Renana metalická etiketa. Originálne a vtipné darčeky k -tke pre mužov aj ženy.


Sviečka v tvare chladiacej sa fľaše sektu je veľmi pekná sviečka. V štýlovej drevenej krabičke je uložená jedna fľaša na obľúbený nápoj a štyri sklenené poháriky. Multifunkčný držiak mobilu na bicykel so svetlom, zvončekom, PowerBank, reproduktorom i handsfree.


Fľaša a pohár na - tku , fľaše a dózy - inšpirácie a nápady. Skúsila som to podľa Nelly a na základe jej rád. Vyzerá to, že pre ňu je to ohromne . Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Ahojte zenusky,poradte co chlapovy na - tku ? Dedko mojho maleho bude mat o chvilu - tku a chceli by sme mu dat nieco.


Mátrai Cabernet Sauvignon - suché Kvalitné suché červené. Ručná práca,dekorované kryštálmi SWAROVSKI alebo ručne farbené. Okrúhla fľaša s gravírovaním.

Drevené srdiečko - netradičné prianie k narodeninám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky