streda 31. mája 2017

Maso na burger

Nekupujte mleté maso , o kterém nevíte, co v něm je, radí Matouš Petráň. Kvalita masa je podle něj pro burger naprosto zásadní. Ak sa chystáte na chudšie mäso alebo pridať suroviny ako napríklad jarnú cibuľku, . Základem grilování jsou samozřejmě steaky, ale domácí burgery se stávají čím dál oblíbenějšími.


Recepty pre chutný život. Mletého masa se nebojí ani šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Výber mäsa na hamburgery je viac ako dôležitý. Keby ste mäso otočili skôr, mohol by sa burger rozpadnúť. Pokud potřebujete při grilování změnu, je burger správná volba. Hlavně se musíte dobře postarat o maso , pak bude výsledek vždy skvělý. Správný burger je vyrobený jenom z masa a loje.


Toho musí být až , protože tuk je nositelem chuti. V miske zmiešame mleté hovädzie mäso , nasekané strúčiky cesnaku, petržlenovú vňať, žĺtok s orestovanou cibuľou. Grilovaný texaský burger.


Maso na burger musí být neochucené.

Solí se pouze po povrchu těsně před grilováním stejně jako třeba steak. Nic víc opravdu nepotřebuje, . Základem je prorostlejší kvalitní mleté maso , protože určitě nikdo nechce jíst burger , který bude suchý. Když správný burger , tak pořádně. Mleté vyzrálé hovězí maso na burgery. Vyrobené z prvotřídního steakového.


Burger má být při servírování uvnitř připravený medium, tedy lehce krvavý. Maso je nutné před grilováním vytvarovat a nechat odležet v chladu a po vyndání z lednice nechat burger opět přizpůsobit asi minut . O domácím burgeru si nemusíte nechat zdát. Připravte si jej podle Ondrova receptu přesně tak, jak vám popisujeme níže. Pakliže máte v dostupné vzdálenosti jen prodejnu, která nemá vaši důvěru a odkývali by vám, že je to maso na burger , ať byste ukázali na jakékoli mlété, budete . Nejprve vezmeme mleté maso , a promícháme ho s pepřem, solí a Worcesterovou omáčkou. Pro burger je maso velmi důležité.


Nejde o to mít úplně libové maso , ale maso s tukem. Jinak by výsledný burger byl vysušený. Navíc tuk sám je právě nositelem. Na tom se shodne cca „ grilovací veřejnosti“.


Přední hovězí je chutnější a hlavně tučnější.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky