štvrtok 18. mája 2017

Ručný šľahač eta

Ak radi a často pečiete, je tento. V kombinácii s maximálnym možným počtom otáčok tvorí ručný šľahač ETA Lento nevyhnutného kuchynského pomocníka, ktorý vám našľahá sneh alebo . Ručný šľahač ETA Cuore s pohodlným používaním a príslušenstvom vrátane tyčového mixéra šľahá, miesi, mixuje. Má stupne otáčok a tlačidlo MAX.


Ručný mixér – príkon 500W, rýchlostné stupne, funkcie pre maximálne otáčky, dĺžka napájacieho kábla 1. LENTO ručný šľahač , príkon 5W, DC motor s dlhou životnosťou, tichý cho rýchlostné stupne, funkcia pre. Cuore predstavuje výkonného a komfortného pomocníka pre prípravu pokrmov. Elektrický ručný šľahač ponúkaextra dlhé šľahacie metly a2 . Ručný šľahač LENTO , príkon 5W, DC motor s dlhou životnosťou, tichý cho rýchlostné stupne, funkcia pre maximálne otáčky, tlačidlo pre jednoduché . MULTIPLO ručný šľahač príkon 3W držiak príslušenstva s 800ml pracovnou nádobou príslušenstvo 2x extradlhé šľahacie metly 2x hnetacie háky tyčový mixér.


Popis produktu: DC motor s dlhou životnosťou. Funkcia pre maximálne otáčky. Tlačidlo pre jednoduché uvoľnenie metiel a . Nakupte nejlevněji Ručný šľahač Eta Cuore, biely za € 299. Ručné šľahače , Mixéry Inzercia. Osobní odběr na pobočkách.


Robi s funkciou Turbo a poistkou proti náhodnému. Multifunkčný stolový mixér. ETA ručný šľahač so stojanom a otočnou misou. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala.


Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Predám používaný ručný šľahač ETA s l nádobou, metlami na šľahanie, miesenie a ponorným mixérom. Má rotačný misu a stojan, ktorý zaistí veľmi pohodlné použitie.


Cuore je moderná šľahač s elegantným dizajnom, ktorý Vám zaistí veľmi pohodlné použitie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky