piatok 12. mája 2017

Slahac s misou

Vám poradí ako vyberať Mixéry a šľahače. Máte vybrané filtry: rucny mixer s misou. Ručný mixér v zaujímavom čiernom prevedení.


Vybavený sklenenou mixovacou misou a šľahacou nádobou so stojanom. Vďaka funkcii Turbo si mixér poradí aj . W tichým motorem je vybaven .

Na prácu využíva odnímateľné metličky, vďaka ktorým sa mu tiež hovorí ručný šľahač. Ak áno, tak určite oceníte ručný. Ručný šľahač , Príkon 4W, Dĺžka prívodného kábla: m, rýchlostných.


Elektro a TV ručný šľahač. Objavte radosť z domácich koláčov a zákuskov. Tovar pre túto kategóriu sa práve pripravuje na umiestnenie na e-shop. Prezri si u nás slahac s misou a porovnaj ceny v 10.


Praktický ručný šľahač s misou s objemom l je ideálnym pomocníkom do vašej domácnosti.

Popri dvoch kusov šľahacích metiel a hnetacích hákov je . Až o rýchlejšie výsledky. Výkon 200W - Plastové púzdro - rýchlostí - Bezpečnostný mechanizmus - Funkcia turbo - 2x miesiace háky - 2x šľahacie metly - Miska - litre - Protišmykové . Dodanie do druhého dňa so službou DPDpri objednávke tovaru na sklade do 11: 00. Radi trávite v kuchyni dlhý čas, pečiete a varíte? S rýchlostami, otočná nerezová misa, farba biela.


Stane sa nepostradateľným . RUČNÝ MIXÉR S MISOU SOLID HM201B. Tvarované priehlbiny pre umiestnenie šľahača alebo miešacích metličiek. So stojanom a plastovou misou. Rozhodujem sa či šľahač s otočnou misou alebo bez.


Misa by bola fajn v tom, že môžem zatiaľ robiť niečo iné, ale zas vyšľahá to samo dobre . Overený ručný šľahač pre každodenné pečenie - s rotujúcou misou. Cuore je moderná šľahač s elegantným dizajnom, ktorý Vám zaistí veľmi pohodlné použitie. Má rotačný misu a stojan, ktorý zaistí veľmi pohodlné použitie. Otočná misa o objeme l. Bosch - Príkon: 450W - rýchlostných stupňov - Turbo stupeň - Momentový stupeň - Dĺžka šnúry: m - Ďalšie vlastnosti: Moderná technika .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky