utorok 14. februára 2017

Vinotéka baumatic

BW28BL vinotéka pro lahví. Termoelektrický článek ( PELTIER systém) Tichý chod. Bez kompresoru a bez vibrací tvarovaných . V každej modernej domácnosti, kde je víno obľúbeným nápojom, by nemala chýbať vinotéka.


Domáca vinotéka BAUMATIC BWC150SS ponúka vášmu interiéru skvelý doplnok a vám možnosť skladovať vaše obľúbené vína v ideálnych podmienkach.

Pojme až fliaš a disponuje . Teplota vína je důležitá pro chuťový prožitek, takže neváhejte a kupte si vinotéku , která víno uschovává vždy při té nejoptimálnější teplotě. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Značka: Baumatic , Kategorie: Chladící vitríny a vinotéky. Praktický spotřebič pře všechny milovníky vína.


Volně stojící vinotéka v luxusním černém provedení se skleněnými dveřmi vybavenými kouřovými skly.

Návod k obsluze pro Váš přístroj Baumatic. POZNÁMKA: Tento návod s pokyny pro uživatele obsahuje. Víno vo vinotéke uchováva v ideálnych.


Parametry: Automatické odmrazování: Chladničky Objem celkem užitný (l): 1Typ: Volně stojící Konstrukce . Protože Baumatic neustále vylepšuje své produkty, vyhrazuje si právo učinit změny,. Tato vinotéka má možnost oboustranného zavírání dvířek, z levé nebo z . Osobní předání v okrese . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dnes ušetříte 8Kč díky slevě.


Vinotéky Baumatic pro každou domácnost. Otázky k ponuke Exkluzívna vinotéka Baumatic na fliaš. Zdravím,mám takový dotaz na vás kolegové. Kamarád mi přivezl vinotéku Baumatic že se mu zdá že málo chladí myslel jsem že je .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky