piatok 17. februára 2017

Menovky na stol sablona

Nevesty, ktoré si robíte samé menovky na stôl - poslali by ste mi prosím nejakú predlohu? PDF súbor obsahuje: digitálny list papiera vo formáte A4. Všetky listy v tlačovej kvalite 3DPI, formát. Nevybrali ste si z našej ponuky?


Vyrobíme Vám tovar podľa Vašich špecifických požiadaviek.

Pre svadobčanov ponúkame menovky na svadbu. Obojstranná potlač, formát 10x10cm preložený na striešku, od centov kus, v štýle svadobného oznámenia . Pokiaľ máte vyrezávacie šablóny alebo raznice menších rozmerov, tak určite využite aj tie. Tieto pestrofarebné menovky budú zaručene hlavnou hviezdou na vašom stole:) Hodia sa na. Už len nadekorovať na stôl a máte hotovo. Ak chcete výnimočný vzhľad tlačoviny, môžete si vybrať zo širokého sortimentu kreatívnych papierov.


Niektoré štruktúrované kreatívne papiere nie sú vhodné na. Tak si vytvorte tie vaše práve teraz podľa šablóny.

Využite naše dizajny a šablóny koláží pre vaše fotky. Je možné zvoliť inú farbu stuhy - farbu. ECTS information package . Pri každej oslave nemôžu chýbať. Menovka na stôl Vtáčiky, perleťová . U nás si môžete jednoducho a rýchlo vytvoriť vlastné menovky na stôl s fotkou na rôzne slávnostné príležitosti.


Ak si chcete vyhotoviť návrh sami, pozrite si návod alebo si stiahnite šablónu. Chcete si na svadobný stôl preniesť kus prírody? Mám vlastný návrh, Mám vlastný návrh, potrebujem ho upraviť pre tlač, Chcem návrh na mieru. Svadobné menovky sú veľmi dôležitou súčasťou svadobného stola.


Efektné a zároveň praktické menovky na svadobný stôl. Zoznam hostí sa často mení a dopĺňa na poslednú chvíľu. Tento produkt posielame bez menoviek hostí.


MENOVKA NA STÔL S MENOM A BIELYM POZADÍM - vzor VYR-MENOVKA NA STÔL BEZ MENA S BIELYM POZADÍM - vzor VYR-12.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky