streda 15. februára 2017

Box na krmivo

Boxy a kontajnery pre uskladnenie krmiva pre psov. Kúpili ste Vašemu miláčikovi veľké vrece granúl a neviete, v čom ho uskladniť? Kúpte si box na granule, . Curver kontejner na suché krmivo 5kg pes. Dóza na granule pro snadné uskladnění a dávkování suchého krmiva.


Box na příslušenství Zelený ARGI.

Vzduchotěsný box na krmivo s kvalitním těsněním. Ideální způsob, jak uchovat krmivo pro pejska suché. Maelson box na granule - správná volba pro zachování čerstvého a suchého krmení Jak zajistit, aby krmení pro psy zůstalo vždy čerstvé a suché? Odpovědí je úložný box na suché krmivo.


Speciálně tvarované víko s. Benefity: Těsnění zabraňující úniku pachu Těsnění . Allnature Maelson box na krmivo , kg Allnature Maelson box na krmivo , kg . Plastový box na krmivo s vrchnákom 60l.

Vyrobené z odolného plastu pre použitie ako doplnkový zásobník krmiva. Veko boxu je opatrené robustným uzatváraním, ktoré dolieha na gumové tesnenie, takže . Rozmery: výška x šírka x hĺbka cm. Praktický zásobník na krmivo v uzamknuteľnom boxe, s obsahom 300l.


Vďaka rukoväti veľmi ľahko prenosný. Díky rukojeti velmi snadno přenosný. Víko boxu lze navíc použít . Ako zabezpečiť, aby kŕmenie pre psov zostalo vždy čerstvé a suché? Odpoveďou je úložný box na suché krmivo.


Essential Barel Food Box 1kg. Popis: Uzavíratelný černozelený box na granule . FLEXI VARIO Multi- Box - kontajner pre krmivo a tašky farba: ružová. Viac Box je jeden z prídavného príslušenstva Flexi vodítko. Jednoznačně doporučuji i. Nabízíme Vám produkt box na krmivo , 6l.


Kč, od výrobce Sunware jehož aktuální dostupnost není skladem!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky