nedeľa 26. februára 2017

Plastove pohare na vino

Poháre sú opakovane použiteľné a dajú sa umývať v umývačke riadu. Nerozbitné plastové poháre. Alternatíva k sklenenému poháru na šampanské a víno.


Jednorázové plastové kryštálové tvrdené poháre. Műanyag pohár , plastikowy kubek, plastic cup. VLASTNOSTI Objem 2ml Počet ks v balení 4ks Materiál Polystyrén PS.

Je načase zaobstarať si čosi pre radosť. Prepadnite s nami kúzlu minimalistických doplnkov PT . Vyzerajú ako zo skla, ale predsa nie sú. Kolekcia polykarbonátového barového riadu, ktorý vyzerá ako z krehkého skla, ale je vyrobená z odolného plastu, a tak.


Pohár na víno 200ml kryštál 10ks transparentný KUPO-SK, s. Pohár kryštálový s exkluzívnym dizajnom na firemné večierky a reprezentačné. Kryštálové poháre na šampanské, víno a iný alkohol. Vývrtka na víno s křidélky značky Stanley Rogers je skvělý pomocník každému barmanovi. Snadno a rychle otevře plastové zátky a má také otvírák na .

Ideálne na záhradnú párty alebo piknik v prírode: Tieto poháre na víno v kvalitnom sklenenom vzhľade sú robustné a vďaka stopke, ktorá sa dá odskrutkovať, . Plastove pohare na vino 6kusov. Jednoduché plastové poháre sú skvelou alternatívou pre každú firmu, ale i večierok. Termo-pohár Zimné obdobie 2ml.


Vďaka modernému Vintage dizajnu je tento pohár vyrobený z prakticky nerozbitného polykarbonátu, čo ho robí ideálnou voľbou pre párty a akcie. HALOMON skladací pohár na víno , 2ml Pohárik na víno s otváračom. Kompaktný, ľahko skladateľný pohár , vhodný na cesty.


Užite si víno počas koncertov a . Updated about years ago. Ponuku plastových pohárov na víno, šampanské a aperitív nájdete . Prezri si u nás pohar na vino plast a porovnaj ceny v 10. ZÁHRADNÁ OSLAVA, PLASTOVÉ POHÁRE NA VÍNO ASKIN platné do: 3.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky