štvrtok 23. februára 2017

Hydrolis na hrozno

Vinárska technológia je najpodstatnejšia časť pri výrobe vína. Začíname mlynčekom alebo mlynkoodstopkovačom, následne lisom. Je určený na lisovanie hrozna , jabĺk, čerešní a iného pomletého ovocia. Ako lisovacie médium sa používa tlaková voda z vodovodného potrubia.


Celonerezový výklopný hydrolis 1alebo 1l.

HYDRO-lis , L ( celonerezový, leštený povrch ), 76– €. Hydrolis 2l VSPX polonerezový - lis na hrozno. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Pracovný tlak bar, regulácia pomocou ventilu a manometru na prívode. Je zabezpečný pretlakovým ventilom.


Oceľový rám je striekaný. This product is no longer in stock.

Najjednoduchší spôsob lisovania hrozna alebo ovocia bez použitia elektrickej energie. Lisuje len tlakom vody z vodovodu. Vysoká účinnosť lisovania: . Chcete olúpať pár jabĺk alebo spracovať celú úrodu? Pasterizovať ovocné šťavy alebo výrobiť z nej víno? Máme v našej ponuke stroje na to, od drvičov na . Pomleté hrozno , tradičný vinársky lis, a hotová šťava.


Pôvodný slad pred pridaním cukru: 12. Zvolené téma obsahuje celkem 9. Na 250ke urobim 700kg pomleteho hrozna na krát. Predám nové nerezové nádoby s dušou a plávajúcim vekom-komplet.


Lt-135€,150Lt-150€,200Lt-1€,300Lt-220€ . Lis na víno 1l hydrolis IT. Predám celonerez výklopný hydrolis Lancman, rok používaný, bez dokladov, s vakom na kaly, plastovým. Vodný lis je určený na lisovanie pomletého hrozna , jabĺk, jahôd a iného ovocia.

Názov: Vodný lis hydrolis na hrozno. Pre všetkých milovnikov hrozna , vina, relaxu a ticheho prostredia mame na predaj nadhernu udržiavanu vinicu s ovocným sadom v katastralnom uzemi Hrkovce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky