utorok 7. februára 2017

Sencor scm 1025

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na . Ideálny pomocník na Vaše pikniky! Je vybavená ABS monitorom, ktorý ochráni Vašu autobatériu . Schladí vložené potraviny až o. Zchladí vložené potraviny až o 20.

Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Vyberte si z naší doporučené nabídky. Produkt byl vyřazen z prodeje. Autochladničky od výrobce Sencor - Autochladničky za výhodné ceny jen na Electro.


Popis: Přenosná autochladnička s objemem litrů, . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Pre použitie v aute (napájanie V), pre . Chladnička do automobilu může být napájena díky konektoru zapalovače nebo s pomocí adaptéru ze sítě 2V.

Pro použití v autě (napájení V) Pro napájení 2V je možno dokoupit adaptér Sencor (model SCX 100) ABS monitor chrání autobaterii před úplným vybitím . Popis produktu : Vhodné predovoelnkárov a turistov. Zobacz inne Lodówki turystyczne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Osobní odběr na pobočkách. Chladí až o °C pod okolní teplotu. Chlazení 20°C pod okolní teplotu při 25°C.


Hűtőtáska Autós használatra – V DC rendszer Opcionális Sencor Ytípusú 2V adapter ABS akkumulátor-töltöttség ellenőrzés a jármű akkumulátorának . Biztonsági zárral felszerelve. Travel Cooler For use in a car (V) For 2V operation a Sencor adapter can be purchased (model Y50) ABS monitor protects the car . Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Typ: elektryczna, Pojemność: litrów, Waga: kg.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Iako se podaci osvježavaju . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky