utorok 14. februára 2017

Fiskars metla

Metly a zmetáky značky Fiskars. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. V ponuke u nás nájdete aj škrabky na burinu, kefy, ale aj čističe odkvapov.


Pracovná časť je vyrobená z tuhých i mäkkých štetín pre . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Velmi lehká a přitom pevná metla. Vyrobena z velmi kvalitního plastu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Fiskars nabízí inovativní řadu košťat, která výrazně usnadní zametání na zahradě. Košťata mají inovativní tvar hlav, kombinující atraktivní design s funkčností a . Metla je ľahká a štetiny sú . Technické špecifikácie sa môžu . Zametanie s touto metlou bude mimoriadne komfortné.

Svojou hmotnosťou a prevedením je šikovná do ruky a ideálna aj na právu na veľkých plochách s . Univerzálna metla na zametanie chodníkov, terás a iných dvorných plôch. Silná, ale mäkké vlákna pre maximálny komfort . Pevná metla pro efektivnější šlehání, ideální na nepřilnavé povrchy. QuikFit od fínskej firmy Fiskars.


Design od Tobiase Wandrupa. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. FISKARS kulatá metla Tuhá metla k efektivnímu šlehání.


Silikonem potažená metla se jednoduše používá a čistí, nepoškrábe povrch nádobí. Perfektní pro snadné šlehání. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Kvalitná, univerzálna metla z rady SOLI veľkosť L je ideálna pre zametanie chodníkov.


Kuchařská lžíce, okrouhlé zakončení FISKARS. Praktická metla pro šlehání omáček.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky