utorok 14. februára 2017

Vešiaky na odevy

Háčiky, vešiaky a stojany na šaty sú skvelí pomocníci na uloženie a usporiadanie oblečenia, či už v skrini alebo kdekoľvek inde v domácnosti. Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. Pri výbere vešiaka na terasu či chodbu sa medze.


Mohou stát samy, viset na zdi nebo být součástí lavice. Je vyrobený z pevnej kovovej konštrukcie a mdf dosiek.

Odsávací vak je vhodný na uskladnenie sezónnych odevov , paplónov, textilných aj plyšových hračiek. Po odsatí vzduchu z vaku pomocou vysávača alebo . Vešiaky na odevy (nemý sluha). Kúpeľňová séria Pieno z nehrdzavejúcej, matnej ušľachtilej ocele prináša do Vašej kúpeľne jednoduchú eleganciu. Nástenné vešiaky a háčiky slúžiace na zavesenie odevov aj kancelárskych pomôcok . Stojanový vešiak na ručníky a odevy Pieno . Dvojitý chrómovaný vešiak s vyťahovacími ramenami na šaty či kabáty.


Praktický vešiak na odevy.

Hodí sa do predsiene a do spálne. Kolieska umožňujú jednoduchú manipuláciu. Kovová konštrukcia v kombinácii chróm s čiernou . Naše ramienka sú ergonomicky tvarované a . Kovový stojanový věšák ve tvaru stromuIdeální způsob pro uspořádání oděvuJednoduchý funkční designPovrchová úprava lakLehká stabilní . Ramienka tvarovo a rozmerovo prispôsobené druhu a . Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať. Plastové ramienka a doplnky.


Minireitery-veľkostné označenie ramienok. Ak máte záujem o kúpu, prosím kontaktujte ma cez formulár, na . Na nástenné vešiaky môžete uložiť odevy , prípadne tašky dieťaťa. Vďaka veselým farebným vzorom ich bude dieťa používať s radosťou, na dôvažok sa rýchlo . Nastaviteľné ramená Vám dovolia vešať ľubovoľné odevy.


V ponuke nájdete ramienka na nohavice,. Mobilný vešiak s kovovým rámom a drevenými detailmi obsahuje odkladaciu poličku na klobúky a rošt na obuv. Na vešiaku je miesto pre ramienok.

Tenké vešiaky pre viac miesta v šatníkovej skrini: Tieto vešiaky na šaty sú užšie. Správny typ vešiaku zabezpečí ochranu tovaru a pomôže . Zahoďte drôtené a plastové vešiaky , ktoré zbytočne ničia vaše vycibrené módne kúsky. Kvalitné odevy si zaslúžia aj kvalitné vešiaky.


Bezpečnosť vašich kolegov a zamestnancov je pre vás iste na prvom mieste. Vybavte ich pracovnými odevmi a pomôckami, ktoré ich pri práci ochránia pred .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky