streda 8. februára 2017

Obývacia stena leon

Nápaditá obývacia stena LEON je tou správnou voľbou pre každú modernú domácnosť. Nápaditá matná obývacia stena LEON je tou správnou voľbou pre každú modernú domácnosť. Priestranná obývacia stena LEON. Kombinácia farieb dub sonoma-dub magic.


Materiál lamino s 3D povrchom, ABS. Nadčasová novinka medzi obývacími stenami LEON v elegantnom bielom matnom prevedení je vhodná do každého moderného interiéru.

Je vhodná najmä do klasicky zariadenej obývacej izby. Táto moderná stena zaujme vysokým leskom. Okraje políc a hornej dosky z TV lowboardu sú pekné, farba čierna, kontrastná a dokončí celkový obraz. Obyvacia stena LEON , Cena: 1€, Lokalita: Dunajská Streda. Sympatické prevedenie obývacej steny Leon okúzli každého milovníka kombinácií prírodných farieb.


Leon je stelesnením krásy dubu sonoma a dubu maggia. Ak je obývačka spojená s kuchyňou máme riešenie aj pre Vás. Obývacie steny majú klasický alebo provensálsky štýl.

Interiér obývačky si u nás zariadite od . Nádherná obývacia stena luxusného charakteru s . Obývací stěna Tempo Kondela Salsa - Salesa, dub sonoma 136. Komplet moderné a lacné obývacie steny. Moderné steny sa opäť vracajú do obľuby zákazníkov a tento typ dokazuje, že obývacie steny právom patria medzi . Táto kolekcia nábytku sa dokonale hodí do súčasných trendov moderného dizajnu. PC stolík AVO AVO-dub sonoma. Obývacia stena Mistral sa radí k obývacej izbám.


Sedacia súprava LEON LUX 3DL. RECBKMU AKCIA - Môj domov NOVINKA . Dizajnová stolička Leon B. Elegantná a moderná stolička má nohy vyhotovené z masívneho bukového dreva a ocele. Sedák je čalúnený čierno-bielou látkou . OBYVACIE IZBY STUDENTSKE IZBY JEDALNE SPALNE.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky