utorok 28. februára 2017

Svadobné krabice na výslužky

Vyrábame svadobné oznámenia aj priamo na mieru, ďalej sme výrobcovia menoviek, krabičiek na výslužku a ostatného sortimentu pre svadbu. Je už tradícia dávať hosťom na svadbe výslužky. Tieto biele zákuskové krabice sú vyrobené z kvalitnej bielo-hnedej lepenky. Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu. Vyšperkujte si Vašu svadbu , zabaľte hosťom výslužky do krásnych krabiček.


Vzorované Svadobné dekory Biele.

Biele zákuskové krabice 2x 1x 75. Hnedá krabica na zákusky s vrchnákom, tzv. Vyrobená z tvrdej lepenky. Zákusky a torty 270x190x95mm (T11) Hnedá. Luxusná farebná krabica , na ktorej prevláda moderná svetlo fialová farba.


Vďaka svojmu dizajnu a veľkosti určite vyhovie aj najnáročnejšiemu zákazníkovi. Dekoratívne krabice na výslužku , HeliumKing. Zo žiadnej svadby nesmú svadobní hostia odísť domov naprádzno.

Nezabudnite im pripraviť svadobné výslužky nachystané v originálnych svadobných. Darčekové krabice pre svadobné koláče. Máme krabičky luxusné aj . Cukrárenské krabice - škatule, krabice pre cukrárenské výrobne, rôzne spoločenské a rodinné akcie. Lacné riešenie pre svadobné koláče, torty, výslužky.


Svadobné krabičky na koláče - zlaté ornamenty s potlačou obrúčok. Výslužky pre svadobných hostí. Príprava výslužiek pre svadobčanov je. Výhodou výslužiek ŠTANDARD - balné a krabice sú GRÁTIS.


Originálne svadobné oznámenia a ostatné doplnky pre Vašu svadbu priamo od renomovaného výrobcu. Táto krabica na výslužku pôsobí veľmi očarujúco a elegantne. Kvalitné obaly s potravinárskym atestom. Chýba: svadobné Košíčky, krabice - ŠEVT a. V pamäti Košíčky, krabice.


Krásna jednoduchá papierová krabička na darčeky pre hostí alebo na výslužku. Moderná farebná kombinácia ružovej a tyrkysovej farby je doplnená bodkami a . Krabička na darčeky nevesta.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky