piatok 3. februára 2017

Podpery na police

Podperka na sklenenú policu Pelikán mm stredná. Ste rodení domáci majstri? Zostavte si police a regály sami. Uholníky a konzoly pod police dodávame kovové a drevené.


Dielenské a vysoko pevnostné podpery pod police sú z masívneho materiálu.

Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt podpery na police. Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v hľadanom slove preklepy . Podperky - policové podpery pre police do skrine alebo do iného uzavretého priestoru, sklenené, drevené alebo akýkolvek iný . Nosiče políc, policové podpery - Katalóg. Praktické police a regály jsou nedílnou součástí interiérů.


Policový nosník Compact, hrúbka police mm, hĺbka vŕtania 1mm, pozink. Podpěrka police Duplo průměr čepu mm oboustranně. Konzola s plastovým krytom.

Policové podpěry se vkládají do předvrtaných otvorů v boku skříňky. Podpěrky dodáváme v různých průměrech a provedení pod police z lamina, nebo skleněné. Prodej konzolových a policových držáků, různé rozměry, povrchové úpravy.


Podpěry polic, konzole, držáky, úhelníky. Neviditelné uchycení police min. Přídavné podpěry pro police navyšují jejich nosnost a zabraňují prohybání polic. CPS Interiér E-shop v ktorom nájdete potreby pre výrobu a zariaďovanie interiérov. Policová podpera pre drevené police K LINE PIN.


V katalogu nemáme podrobnější informace o Podpěra police 400. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. TP014A - podpěry pro police - pár. Výrobce: Katalogové číslo: ART-02OPTP14A. Popis: Prvek se vyrábí ve více rozměrech.


U pevná police hluboká 350mm s uchycením vpředu. Praktická podpera sklenenej police so zaťažením jednej podpery - kg (podľa muriva). Závesná chrómová polica jednostupňová so šiestimi koreničkami.

Kvalitní podpěrka polic Přesné a ostré přechody osazení. Držiaky na police s hmoždinou slúžia na neviditeľné uchytenie drevených políc. Držiak sa osadí do steny hmoždinou a na kovovú časť sa nasunie polica s . DP-PT-250-H - police ukládací, h.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky