utorok 7. februára 2017

Servis tlačiarní

Predaj, prenájom a servis kopírovacích strojov, multifunkčných zariadení a tlačiarní. Kopírovacie služby - plánografia. Predaj, servis a leasing digitálnych kopírovacích strojov, LCD plaziem, TV, tlačiarní. Pokazila sa Vám tlačiareň , zasekol sa Vám papier, alebo Vám kopírka hlási vymeniť niektorý diel, či servis ? Zavolajte nám, mi Vám pomôžeme problém .

Predajom tonerov naše služby nekončia, Preto pre svojích zákazníkov poskytujeme služby, počnúc profilaktikov - čistením a bežnou údržbou tlačiarne , až po . Porovnajte firiem v lokalite Košice: PRINTO s. Servis tlačiarní v IKARE. Už je to viac ako rokov, čo sme si kúpili prvú laserovú tlačiareň HP LaseJet IIp. Vtedy by ma ani nenapadlo, že sa to dá rozobrať. Autorizovaný záručný a pozáručný servis značiek HP, IBM, Lenovo, OKI. Celoslovenská sieť pobočiek a vysoký stupeň odborných znalostí pre kvalitné služby.


Naša firma už niekoľko rokov úspešne realizuje servis , opravu a údržbu laserových a atramentových tlačiarní.

Máme v tejto oblasti už bohaté skúsenosti. Ponúkame servis tlačiarní na profesionálnej úrovni s 20-ročnou praxou v obore. Ekonomická varianta servisu - prinesenie zariadenia k nám do predajne v . Predmetom zákazky je poskytovanie servisu na fotokopírovacích zariadeniach a príslušenstva prevádzkovaných verejným obstarávateľom a ostatnými verejnými.


Diagnostika tlačiarne zdarma. Pokiaľ sa rozhodnete tlačiareň u nás opraviť, zaplatíte vopred dohodnutú cenu opravy. Ak sa na vašu tlačiareň vzťahuje Európsky záručný systém (EWS) spoločnosti Canon,. Ak nemáte nárok na servis U vás doma, môžete si nižšie vyhľadať . Všetko pre Vašu tlačiaren – tonery, renovácia, servis , papier a kancelárske potreby. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.


Pravidelná údržba a servis (opravy) kopírovacích strojov, tlačiarní , multif. Pozáručný servis tlačiarní a multifunkčných zariadení. Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky. Najčastajšími značkami sú HP, Canon, Toshiba a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky