utorok 14. februára 2017

Co2 flasa predam

Predám ,vymením novú 200bar. Argón má 2Bar, čo je o viacej náplne ako pri 1Barovej. Inzerát platí do zmazania. Kontaktovať len e-mailom. Pozrite aj ostatné moje inzeráty.


Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.

Ak hľadáte predam coflase , viac nemusíte. NIEČO O PLYNE CO(OXID UHLIČITÝ). Oxid uhličitý je bezfarebný plyn kyslastej chuti a štipľavého zápachu, ťažší ako vzduch.


Je nehorľavý, dráždi pokožku a . Tlakové fľaše a ventily na CO, O AR. Fľaša na stlačený COs objemom 5kg, COs ventilom a krytom, prázdna bez náplne. Obsah náplne je Argon-mix Argonu a CO2.


COset 4kg flaša - s nočným vypínaním.

COje potrebné držať cez deň v rovnomernej hladine . COs náplňou plných 500g (kontroloval som to na kuchynskej váhe). K dispozícii v modrej alebo ružovej. V našej ponuke nájdete tlakovej fľaše rôznych veľkostí vrátane potrebnej koncovky pre. V tejto sekcii nájdete všetky možné druhy CObombičiek, ktoré sa líšia . V predaji aj malé ľahké invertory CO2.


Zváracia technika Bratislava. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů co2. SVAŘEČKA COCEBORA BRAVO 1COMBI 494. Prodám codifusor - Double cylindr.


Na láhev pro Argon si přestavěl populární hasící přístroj CO2. Veď platiť za prenájom fľaše , keď TIG použijem iba príležitostne, sa mi . Fľaše na šľahačku iSi iSi GmBh Banquet Tescoma a ďalšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky