piatok 24. februára 2017

Kaprársky set

Dokonalá zostava na poriadnu kaprárinu, využi rýchlo akciu ešte dnes. Zostava je vhodná na bežný lov kaprov na ťažko. Rod pod Delphin Bronx Tento kompletne čierny rodpod si vás získa od prvej chvíle.


Je výnimočne ľahký, veľmi stabilný a všestranný. Si můžete jednoduše objednat v Raven- Fishing. Raven Fishing Brno - rybářské potřeby pro každého rybáře!

Všetko je dokonale pripravené a vám stačí . Popis produktu: Jedinečný kaprový set , kde za super cenu získáte 16-ti dílnou kaprařskou kompletní výstroj. Kaprárska výstroj za najlepšiu cenu! Balení obsahuje: 2ks prut Cool Carp 60m, 00lb,.


Super jarní akce pro rybáře! Velmi výhodný kaprařský set. Výběr vysoce kvalitních pomůcek, které uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších kaprařu.


ANGEL DOMAENE SCALE EDITION set kvalitních kaprařských prutů a rybářských navijáků s volnoběžnou brzdou. V jednom balení prút s navijakom, silonom, nadväzcovou šnúrou a.

Bratranec je začínající rybář a položil mi otázku, jestli je toto dobrá volba pro začínajícícho . Odolný dielny rybársky prút s názvom Arcadia Carp bol postavený ako univerzálny rybársky prút na ktorý môžete . Obľúbený univerzálny trojdielny rybársky prút s názvom . Všechny informace o produktu Rybářský obal a batoh Ron Thompson Kaprařský set Ontario Carp Combo, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a . Veľmi praktický set nevyhnutných pomôcok pre kaprára. Výber vysoko kvalitných pomôcok, ktoré uspokoja potreby aj tých najnáročnejších kaprárov. Ideálny na lov na jazero a rieku.


Kompletní kaprařský set který ocení každý začínající nebo pokročilý rybář. Celý set je velmi kompaktní a vejde se do jednoho pouzdra. Tento set poskytuje skvělou kvalitu za cenu dostupnou všem, kteří chtějí začít s touto krásnou disciplínou.


Nebo může také sloužit jako záložní varianta. Kompletný kaprársky špeciál s 6m dlhým prútom vrátane navijaku, silonu a šnúry. Ak chcete zostrojiť kaprársku koncovú montáž potrebujete na to: klip na záťaž ( 10ks), prevlek proti vypadnutiu olova z klipu (10ks), obratlík pre. Rybárska krabička so šiestimi rybárskymi krabičkami.


Set tvorí jedna veľká plastová krabica s priehradkami na väčšie rybárske potreby a šesť mänších krabičiek . Prodám ks kaprařských prutů Sportex a 2ks kaprařských navijáků. Pruty jsou speciálně prodlouženy a to korková rukojeť cm. Původní 3cm- na délku 405 . Vše na výrobu kaprových montáži v jedné kaprařských krabičce.

Tento kaprařský set obsahuje: háčky, obratlíky, korálky, hadičky, klipy,. Firma Robinson představuje velice zajímavou sadu rybářských krabiček, které .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky