piatok 24. februára 2017

Amica ebr 7331 aa

Pri pečení si môžete vybrať z programov na pečenie, napr. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Katalytické samočistící desky. Snadná demontáž skel dveří trouby.


Při pečení si můžete vybrat z pečících programů, např.

Jej dizajn pritom vôbec nie je náročný ani prehnaný. ENERGETICKÁ TRIEDA A Amica sa stará o životné prostredie a okrem najnovších technológií zavádza aj ekologické riešenia. Je vyhotovená v krásnom a štýlovom, až rustikálnom dizajne. Její design přitom vůbec není náročný ani přehnaný.


Táto nadmieru kvalitne vstavaná. Některé trouby mohou nabízet více funkcí, ale pak také stoupá jejich cena. Výhodou vestavných trub je oproti volně stojícím modelům, že zabírají méně prostoru. The oven door is equipped with panes – the internal pane reflects the heat, preventing the .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Rúry na pečenie, varenie, elektrospotrebiče, kuchyňa, . Tato nadmíru kvalitní vestavná . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Samočisticí katalytické desky absorbují mastnoty a zabraňují tím . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Nakoukněte také pro další inspiraci do kuchyně. Barevné provedení: antracit. ENERGETICKÁ TŘÍDA A Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí . Trouba Amica je spojením výjimečné snadnosti obsluhy a skvělé účinnosti.


Třída energetické účinnnosti:. Barva Antracitová FUNKČNOST. Energetická třída A, časovač a samočistící funkce.


Multifunkční retro trouba Amica s grilem, kruhovým tělesem a ventilátorem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky