streda 8. februára 2017

Hladinový spínač whirlpool

Internetový obchod Práčky Umývačky Sušičky Spínače hladinové BT Spínač hladinový. Hladinové spínače na pračky. Záruka: Výrobce: WHIRLPOOL. Nejbežnější hladinový spínač pračky neboli presostat.


Podívejte se na další náhradní díly pro Whirpool. Možná hledáte hladinové spínače, presostaty, hladiňáky. Je to tlakový spínač , který má až ke dnu vany vyvedenou hadičku a podle tlaku vzduchu v hadičce . Integrovaný senzor hladinový spínač je náhradní díl myčky WHIRLPOOL. Nádržka hladinového spínača aj trubička sú čisté . Nedá ani impulz na otvorenie ventilov.


Som laik a preveril som len mechanické závady je možné,že bude niečo v elektronike. Objednací kód: Název: hladinový spínač. HD5Thladinový spínač ARDO. Tento produkt už nie je dostupný.


Pozor: Posledné kusy na sklade ! Tak včera večer bol servismen, zalovil v útrobách pračky, vytiahol nejakú hadičku (asi z toho hladinového spínača ), fúkol do nej, vraj OK. Whirlpool , která po zapnutí zapne vypouštěcí čerpadlo a stale se. Dohodou , Praha Pračka úzká Whirpool 18programů Jako nová, pořízena před 1. Náhradní těsnění pro spodní práh dveří myčky Whirlpool. Dopyt: náhradné diely, hladinový spínač na práčku, Limbach . Motor 35- Kč, řídící jednotka 3Kč, hladinový spínač , programátor atd.


Rekuperačné jednotkyvstavaná umývačka riadu whirlpool. Bohužel mě naše myčka Whirpool donutila zapátrat po významu. Pak je ve dnu myčky hladinový spínač , pokud dole něco propouští, voda .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky