utorok 21. februára 2017

Hmota na odlievanie

Hmoty na odlievanie foriem a pomôcky. Modelovacia hmota Cernit. Tipy na ošetrovanie štetcov.


Hmota na odlievanie z foriem RELIEFCO - kg - kvalitný betónový prášok, ktorý stačí zmiešať s vodou a jednoducho z neho môžete odlievať misky, podnosy, . Potom ju zložíte dolu a máte formu na odlievanie kópií zo sadry a podobne. Silikónová hmota je veľmi jemná a otlačíte do nej aj tie najmenšie .

Odolná proti poveternostným vplyvom, odliate predmety sú tvrdé ako kame? Hmotu dobre premiešať a liať do pripravenej formy. Vložte nohu alebo ruku do nádoby a ponorte ju do vzniknutej hmoty.


Uistite sa, že sa končatinou nedotýkate žiadnej steny nádoby. Počkajte bez pohnutia – 5 . Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Hmota na výrobu foriem a odliatkov na EFARBY. Gelflex nová hmota na odlievanie foriem Tato nová.


Veľmi rýchlo vznikajúca hmota na odlievanie končatín a predmetov.

Veľmi obľúbená hmota na odlievanie detských ručičiek a nožičiek. Chceli by sme odskúšať domáce odlievanie bruška. Prášok na výrobu formy na odlievanie končatín - 300g.


Algi-safe - alginát na odliatky tela - Netoxický materiál na odlievanie ľudského tela. Obsahuje voľný kryštalický. Ak si potrebujeme vyrobiť formu, v mojom prípade, na ulitu, mušle a podobne, použijeme dvojzložkovú silikónovú hmotu , siligum. Pracuje sa s ňou rýchlo a čisto, . Na odlievanie potrebujeme formu.


Forma musí pokiaľ možno čo najdokonalejšie zachovať tvar a reliéf vzoru a musí odolať hmote , ktorá sa do . CENA EUR ODPOVEDAŤ NA INZERÁT již odpověděl jeden zájemce 28. Jemný, svetlo šedý keramický prášok pre výrobu malých nástenných reliéfov, príveskov, podložiek, atd. Efkopur sa zmieša s vodou do hustej kaše a. Každá sada obsahuje hmotu na báze morských rias pomocou ktorej sa vytvori odlievacia forma,dalej prašok na odlievanie , hlboky ramik so . SPOFA Dentacryl bal 2x100g Dvojzložková priehľadná tekutá hmota pre odlievanie výrobkov. FIMO hmotu je možné medzi sebou . Skoršia a lacnejšia varianta krištáľovej živice.


Fosfátová bezgrafitová zatmeľovacia hmota na odlievanie nedrahokovových zliatin na fixné náhrady.

Odliatky sú veľmi presné a majú hladký povrch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky