nedeľa 19. februára 2017

Gorenje mraznicka

Mrazničky značky Gorenje. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Vnútorný priestor chladničky je s objemom 163l.


Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! GORENJE FHE 2W, truhlicova mraznicka. Truhlicová mraznička s objemom 2litrov. Ponúkame široký výber truhlicových mrazničiek od značiek Whirlpool, Electrolux, Philco, Zanussi a iných.


Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie voľne stojace skriňové mrazničky gorenje. Ukážeme kde môžete voľne stojace skriňové mrazničky najlacnejšie a . Naskladnili jsme pro vás mrazničky všech typů a velikostí pro dlouhodobé uchovávání pokrmů, nápojů, tvorbu ledu či na uchování chutné zmrzliny. Na skladovanie jedla na dlhší čas sú najlepšie mrazničky. Dvířka jsou vyrobeny z ocelového plechu.


Páková rukojeť slouží k . V případě zvýšené teploty uvnitř mrazničky budete upozorněni signálem. Predám novú nepoužívanú chladničku v retro klasickom štýle vo farbe slonová kosť. Nepoužité zboží - Pouze rozbaleno. Chladnička je kombinovaná spodok je mraznička , hore chladnička.


Vaše potraviny budou také chráněny před . Gorenje RBI 40AW, A+, záruka 24m, Cena: 5Kč,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky