štvrtok 2. februára 2017

Naplne do dolce gusta

Café Au Lait je najpopulárnejší druh francúzskej kávy, . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Vaše peniaze a životné prostredie. Prosím prihláste sa prostredníctvom svojej e-mailovej adresy a hesla.


Dobré Espresso sa pozná podľa vrstvy napenenej kávy, ktorá zostává na povrchu a pomáha uchovať. Pražená mletá káva so sušeným plnotučným mliekom a cukrom.

Napenené horúce mlieko, mierne . V kategórii káva a čaje nájdete náhradné náplne do kapsulových kávovarov, zrnkovú a mletú kávu,. Stačí vložiť kapsulu do kávovaru, stlačiť tlačidlo . Pre prípravu šálky obľúbenej kávy budete určite potrebovať tiež kvalitnú zrnkovú kávu, alebo kapsule. Máme pre Vás pripravenú širokú ponuku klasických. U kapslí garantujeme min.


Dolce gusto mix kapslí ks. Prosím přihlaste se pomocí své e-mailové adresy a hesla.

Pro přípravu šálku oblíbené kávy budete určitě potřebovat také kvalitní zrnkovou kávu nebo kapsle. Máme pro vás připravenou širokou nabídku klasických. Bohaté, silné aroma intenzivního espressa kombinuje s jemnou chutí a smetanovou texturou . Tieto kavovary, ktore funguju na naplne sa rychlo kazia,. Dizajn skrine: voľne stojace, Typ produktu: Pod coffee machine, Farba: šedá. Kapacita vodného zásobníka: L, Typ náplne kávy: Coffee . Různé příchutě na přípravu výborné kávy.


Lahodná káva pro každý den. Nabízí nezaměnitelné aroma pod sametově. Latté – (mírně slazené), Esspresso. Dostal som ho ako nevhodný darček! DOLCE GUSTO a dve balenia kapsulí café Au lait intenso, latte macchiato.


Kávovar je nový, nerozbalený . Jen pro pořádek - ve skutečnosti E3např. Espresso je vhodné pre milovníkov silnej, intenzívnej kávy talianskeho typu. Zloženie: pražená mletá káva . Cena je platná při dodání.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky