utorok 28. februára 2017

Pohare na pivo

Sklenice na pivo BAR LSA 400ml - čirá , set 4ks. Manchester United bol založený v roku. Ručně foukané sklo a klasický . Klasický anglický pohár na pivo.


Nádherné číre, hrubé a elegantné sklo. Jedinečný pohár pre Váš pub.

Zabudnite na ťažký sedliacky polliter a skúste servírovanie piva v elegantnom pohári na malej stopke. Pivový pohár Fastplus Maxxo 500ml. Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Pivo je samozrejme podávané takmer v každej prevádzke a preto u nás ponúkame množstvo pohárov pre jeho servírovanie. V ponuke nájdete klasické krígle či . Prešporská pivotéka - belgické pivo , doplnkový tovar k pivu ( poháre , darčekové balenia a pod.), informácie a články o pive.


Online obchodovoz v Bratislave. Každý druh piva má svoj vlastný charakter – a ten sa môže so všetkými svojimi nuansami plne rozvinúť len v tom správnom pohári. Táto súprava pohárov na .

Pivo je umením a práve Slovensko sa môže pýšiť veľkou rozmanitosťou a vysokou kvalitou svojich pív. Viac ako percent surovín, ktoré používajú Slováci pri. Súprava pohárov na pivo Pilsner Beer Classics, Spiegelau. Druh pohára, z ktorého si vychutnávate pivo , môže do veľkej miery ovplyvniť jeho chuť a arómu. Podobne, ako kvalitné víno nenalejete hosťom do kávových či . Elegantný a dokonale tvarovo zladený pivový pohár na stopke z krištáľového skla.


Ideálny na Stout alebo Porter. Pohár na pivo Bistro 40cl H-Line 6ks. Vtipné krígle - Ženy sú ako pivá.


V tejto časti si môžete vybrať poháre na pivo , poháre na vodu, poháre na whisky a brandy, poháre na zmrzlinu a kávu. Rozmery: objem l, pr. Pre milovníkov piva , ktorý si aj na dovolenke chcú vychutnať jeho chuť v originálnom pohári.


Výrobok je z polykarbonátu, potravinársky bezpečný, nerozbitný. Nie je lepšia kombinácia ako dobrý futbalový zápas a dobre vychladené pivečko. Poháre na vodu KELEBEK 255ml 6ks sklo.


Pivnú penu udrží 3krát dlhšie ako sklenený pohár. Plastový vratný pohár zo SAN, PC, PP je vhodný na pivo i nealkoholické nápoje, využiteľný v bare, na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky